Saturday, November 08, 2008

Een bonte verzameling boeren...

Lekker dagje gehad vandaag.

Lekker uitgeslapen want het was gisteravond een beetje laat geworden. Eerst zijn we met de Chinese vrienden uit eten geweest bij een Koreaans BBQ restaurant. Lydia was op 6 november jarig geweest. Altijd leuk om iedereen weer eens te zien. Daarna nog een drankje genomen bij Bahama Mama en om 1 uur vonden we het wel mooi geweest. Chiel en ik waren best wel moe. Iedereen was trouwens moe behalve Paul. Hij bleef maar praten en drinken! Maar goed we hebben ons los kunnen maken van 'm en toen naar huis.

Bij de stoplichten hoorden we de stem van Allistair keihard door de straten klinken. Even gekeken waar hij nou zat, en toen bleek dat iedereen bij een nieuw tentje bij ons in straat zaten te dobbelen. Ook daar nog een drankje gedaan en voor we het wisten was het 3 uur!

Vandaar het uitslapen dus. Beetje rond gelummeld en vanavond hebben we met Jos gegeten bij Bulldogs. Typisch engelse pub waar het voetballen opstond. Manchester tegen Arsenal. Naast ons kwam een chinese vader met zijn zoon zitten. De jongen was gekleed in een Arsenal T-shirt dus duidelijk gevalletje voetballen kijken.

Die 2 waren kleine tengere chinesen maar ze hebben wat zitten eten! Borrelhapjes, spaghetti en daarna nog een dubbele hamburger met frietjes! Ik begrijp echt niet waar ze het laten!
Chiel zat het dichtst bij de vader (gelukkig wij niet!) en hij was er heel blij mee. Vanaf dat de laatste hap bij pap naar binnen was gegaan, bleef de man onophoudelijk boeren! Kleine, grote, zachte, harde en vooral lange boeren! En met overgave!!

Morgen gaan we weer hiken. Deze keer met Jos!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails