Wednesday, November 26, 2008

Effe bijteuten...

T'is alweer woensdag.

Gisteravond zijn Berry en Nico aangekomen. Wij hadden ze al een dagje eerder verwacht maar dat bleek allemaal op een vergissing te berusten. Ze zijn er in ieder geval. We hebben ze opgehaald vanuit het hotel en we zijn naar FIRE gegaan in het W-hotel. Berry en Nico zijn 2 die-hard-meat-lovers, en wij neigen meer naar de seafood. FIRE is gespecialiseerd in beide dus een prima combinatie. Prachtig restaurant trouwens! Daarna nog een drankje genomen bij Stormies op het dak van Elements en toen naar huis.

(...uhm...zo'n zelfontspanner werkt toch niet altijd even goed...Nico en Berry zitten achter de plant...)

Vanmorgen moesten de heren al vroeg naar de beurs in Shanghai. Ze blijven daar 2 dagen.
Dus toen ik vanmorgen opstond was Chiel al vertrokken. Vanuit mijn ooghoeken heb ik hem wel bezig gezien, maar ik heb het niet echt bewust meegemaakt. Kon vannacht weer niet slapen...

Ik ben wel lekker op stap gegaan vandaag. Ik moest nog van alles halen voor de kerst thuis in NL. Naar de grote stationary shop in Mongkok en Langham Place en naar Olympic City waar een zalige supermarkt is. Ik blijf vanavond ook gezellig op de bank eten. Zo'n kant en klare maaltijd die daar gekookt wordt, staat al in de koelkast.

Er is ook verder niemand meer hier in HK om mee te gaan eten. Jos en Jesse zijn allebei in NL, Bram en Kamilla staan op de beurs in Shanghai en Cynthia en Michael hebben bezoek over en zijn konstant de hort op.

Ik zag trouwens bij Olympic City een enorme kerstboom staan! Wat geweldig! Ik krijg toch steeds meer de kerstkriebels. En binnen was alles versierd met het thema "baby-duck". Ik weet het...wat dat te maken heeft met de kerst...

2 comments:

Arlene said...

Wat betreft die kerstkriebels,join the club,kijk maar op de fam.hyves!
Wat sneu voor je niemand om mee uit eten te gaan!
En jammer dat het slapen nog problemen geeft,kan je niet ergens acupunctuur proberen? De kruiden doen dus niets?
liefs je zus!

simone said...

Je zit inderdaad in het land waar de accupunctuur zo'n beetje is uitgevonden!!!! Wel hééél erg vervelend dat je niet tot nauwelijks kan slapen, bah!!!!!
Dan maar sterretjes tellen tot aan de kerst??? Vanaf vandaag nog 28 ****************************
Kussie, je kleine zussie

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails