Saturday, November 15, 2008

Nieuw kantoor!

De tijd vliegt echt voorbij! Zo is het woensdag en zo is het alweer zaterdag!
Ik heb nog geen tijd gehad om een stukje te schrijven...

Donderdag is Chiel de hele dag op stap geweest. Naar de bank, naar de accountant, weer naar de bank, naar de landlord, ik heb hem nauwelijks gezien!
Vrijdag was het helemaal raak. Opnieuw naar de bank, opnieuw naar de accountant, een sollicitatiegesprek en tig mailtjes beantwoorden, skype-meetings, reisbureau, kortom zo druk als een baasje.

En ik ben nauwelijks thuis geweest afgelopen vrijdag. Ik moest naar de Ikea en de bloemenmarkt. Waarom? Nou omdat we een kantoor voor IFS gaan openen in Hong Kong!!! Yeah!!!

We zijn er helemaal opgewonden van. Het kantoor staat op een prachtige locatie, het Starhouse! Uitzicht over de avenue of stars en de haven van Hong Kong. We zitten op 9 hoog!

Starhouse

Donderdag komt Ikea de boel afleveren en in elkaar zetten, de dame van de bloemenmarkt komt de planten afleveren, de nieuwe secretaresse begint op donderdag en voor die tijd moeten we het kantoor geverfd hebben. Ben zo benieuwd hoe alles er straks uitziet!

Op vrijdagavond hebben we wel even tijd genomen om te gaan eten met Jos, Jesse en Kamilla. Lekker onderuit gehangen op een lounge-setje en de tapas was niet aan te slepen! Het was super gezellig om iedereen weer 's te zien en de tijd te nemen voor elkaar.

Vanmorgen hebben we een begin gemaakt met het kantoor. Op 1 muur zat een muur grote sticker. We begonnen dus met de sticker te verwijderen, toen bleek dat er een gemummificeerde hagedis achter de sticker zat! Oeps!

Daarna bleek dat de sticker er gewoonweg niet van af te krijgen is! Gelukkig kwam Jos met een oplossing. We gaan nu dus ook een sticker bestellen maar dan met de Nederlandse vlag en die plakken we over die andere sticker.

En toen Jos er toch was, zijn we maar eens uitgebreid gaan lunchen bij Spasso. Jesse gebeld of hij zin had in een lunch. Hij liep net in de supermarkt op dat moment. Hij heeft alles weer terug gezet in de schapjes en gelijk richting Spasso gelopen. Gezellig.

Ik wordt alleen effe niet goed van het weer. Denk je net dat je de "winter"kleren aan kan doen, wordt het weer 26 graden! Op het terras bij Spasso zaten we echt vol in de zon, we werden zo'n beetje dubbel gebakken toen Jesse plotseling heel serieus zei: "Ans, ik heb een probleem... Met mijn fontanel...Hij brandt weer open!!"

Morgen, zondag dus, gaan we niet hiken maar verder met verven. Chiel gaat de aankomende week gewoon weer naar China en komt woensdag weer terug. Er komt ook nog een klant dus je begrijpt wel wie het kantoor gaat schoonmaken...

Vanavond zouden we gaan eten met Jos, Al en Diana en natuurlijk Jesse, Michael en een vriend. Kregen we een telefoontje dat Jos, Al en Diana verlaat waren. Ook Jos heeft een nieuw kantoor en de Ikea zou vanmiddag de spullen brengen. Ikea kwam keurig op tijd maar toen bleek dat de kasten die Jos had besteld niet in de lift pasten!

Ze zijn dus 8 keer met glazen deuren van 2,5 meter hoog de trap op gelopen naar de 8ste verdieping!! En Jos was zo trots dat hij een kantoor op de 8ste verdieping had gekregen. (8 staat voor geluk!) Hmm...die feng shui regels moet je dus niet al te serieus nemen blijkt wel...
Maar we hebben ze net gesproken. Het Ikea mannetje liep om 10 uur de deur uit en het hele kantoor is klaar voor actie!

1 comment:

Yvon said...

Helemaal super, een echt kantoor in HK!! Van harte gefeliciteerd en heel veel succes en sterkte met schoonmaken en inrichten!!

Dikke kus!

Mari en Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails