Monday, November 24, 2008

Een visje, een buffet, een sticker en een filmpje!

Wat gaat zo'n weekend toch weer snel voorbij! Het is nu zondagnacht (slapen gaat nog steeds niet best) en d.m.v. de foto's zag ik, dat we toch een goed gevuld programma hebben gehad dit weekend.



Zaterdagmorgen zijn we eerst naar het kantoor gegaan. Jos had prachtige stickers gebracht van de Nederlandse vlag en die moest dus op het muurtje. Het klinkt zo makkelijk, "effe een sticker plakken", maar neem gerust van mij aan dat het een hels karwei was!
Je wilt natuurlijk niet dat zo'n muurtje vol met luchtbellen zit. Dus stukje plakken, weer stukje eraf trekken, weer plakken, weer eraf trekken..en omdat er maar 3 kleuren zijn zie je alles dubbel goed. Maar hij zit! Heeft wel de hele morgen gekost maar het staat super!

Verder de zaterdag wat rond gelummeld en Chiel mocht zijn laptop weer eens opnieuw installeren. Was die niet blij mee, maar ook dat klusje is weer gedaan.

Zaterdagavond zijn we met Michael, Cynthia en een vriendin van Cynthia naar Sai Kung geweest. Lekker vis gegeten. En het was een bijzondere ervaring om met een principiële vegetarier naar een visrestaurant te gaan! Ze zat met haar rug naar de fish-tanks en ze kon het niet aanzien toen we de garnalen gingen pellen. Tja...

En achter ons zaten 2 mannen met hun hondje die gezellig met z'n drieen aan het eten waren! Stukje voor de hond, stukje voor het baasje. En dat alles met chopsticks!

Na het eten zijn we naar het W-hotel gegaan in Elements. Een supergaaf trendy hotel! Cynthia's oude baas was in HK en wilde een drankje drinken met haar, en wij zijn er gewoon achteraan gelopen, hahaha. Door de drukte in de bar van het hotel zijn we Elements maar ingelopen en hebben we daar nog even gezeten. Jesse had ook nog even tijd voor een drankje. Hij kwam rechtstreeks van de trein uit China!

Vandaag zijn we met Jesse naar Spasso gegaan om te lunchen. Het lopend buffet is echt super daar! Lekker eten, zonnetje, kopje koffie en daar werd het plan geopperd om eens naar de film te gaan! Leuk!

De wachtkamer van de VIProom met gratis popcorn en cola!

We hebben kaartjes gekocht voor de nieuwe James Bond film. Opnieuw naar Elements gegaan naar het Grand Cinema. Slechts tig-zalen en een VIP zaal. En dat wilden we wel eens proberen!

Helemaal geweldig! Enorme grote stoelen die helemaal plat kunnen en als het geluid aan gaat zit je te vibreren in je stoel! De film was trouwens ook leuk! Nog een drankje genomen en toen terug gelopen naar huis. Echt een super leuk weekend gehad!!

1 comment:

simone said...

Hebben jullie wel wat van de film gzien?? Met zulke stoelen kán je nooit lang je ogen open hebben gehouden??!!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails