Friday, November 28, 2008

Dagje met Nico op stap



Nadat de zaken besproken waren, had Nico vrij. Chiel en Berry bleven op kantoor en daarom ben ik met Nico op stap geweest. Heel gezellig!

We zijn de hele Harbour City doorgelopen, hebben geluncht bij Spasso waar we Chiel, Berry en Rafael nog tegen kwamen, zijn helemaal uit ons dak gegaan bij Marks & Spencer (uitverkoop!), toen Ocean Terminal in, schoenen en een nieuwe koffer voor Nico gekocht, want door deze shopping-sessie paste de bagage niet meer in die ene tas!


Een mini-cooper als fiets toektoek

Het was super gezellig zo met z'n tweetjes. Daarna hebben we de bagage op het kantoor neergezet, lekker koffie gedronken op kantoor (ze hebben een nespresso! Je weet wel..die van George Clooney) en toen de taxi in naar Mongkok. Bloemenmarkt, vogelmarkt en de gewone markt overgelopen.

Badderende vogeltjes en platte kakkerlakken op de vogelmarkt

Ik kreeg een geweldige Taiwanese boedha van Nico. Heel mooi gekerft uit limestone en super schattig om te zien. Ik vond het wel heel lief van Nico. Was echt niet nodig geweest maar het was wel erg leuk om te krijgen!

Rond 6 uur was ik thuis. Zere voeten van het slenteren, en toen naar Mortens. De heren wilden (weer) een steak eten. Daarna nog een drankje bij All Night Long en toen ging het licht uit bij iedereen. Zo'n steak van bijna 6 ons kost aardig wat energie om te verteren en eigenlijk wilde iedereen maar 1 ding. Uitbuiken op de bank.

Eten bij Mortens met uitzicht over de haven.

Morgen vliegt Nico terug naar NL. In eerste instantie was de bedoeling om naar Bangkok te vliegen omdat hij met China Airlines vliegt, die dus niet rechtstreeks naar Amsterdam vliegt. Maar door de politieke situatie in Bangkok en omdat de vliegvelden nog gesloten zijn, zijn de plannen en tickets veranderd. Van hier naar Taipei en dan naar Frankfurt en dan naar Amsterdam. Heel fijn.

Ook Berry heeft last van de gesloten vliegvelden in Bangkok. Hij gaat morgen eerst naar Singapore voor een meeting en komt dan maandag weer in HK aan. Maar 4 uur later vliegt hij dezelfde route die Nico dan al heeft afgelegd terug naar NL. T'is wat...
Het zou mijn ding niet zijn. Gewoon met Cathay of KLM rechtstreeks naar Amsterdam klinkt veel makkelijker!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails