Friday, December 12, 2008

En weer een nachtje minder...

Nog 6 nachtjes! Ik kan echt niet wachten! Ik heb er zin in!

De kerstsfeer hier is helemaal doorgeslagen. Overal maar echt overal, hoor je kerstliedjes uit de luidsprekers knallen. In de supermarkten liggen kalkoenen met rode strikken in de koeling. Alle "inpak-stations" zijn weer bemand en staan in winkelcentra uitgestald. Op elk zichzelf respecterend plein staat een kerstboom. Er komen nog dagelijks lichtjes bij! Ik dacht dat het toppunt al wel bereikt zou zijn, maar nee. Kerstlichtjes steken overal de kop op en hangen echt overal! En elk restaurant geeft de pamfletten bij de rekening met Kerstdiners of Menu's die thuis bezorgd kunnen worden.

Echt een lekker gevoel. Dat kerstgevoel.

Ik heb ook maar een extra trui gekocht voor NL want ik begreep van veel mensen dat het echt koud is in NL. Ik kan me het zo moeilijk voorstellen want het is hier nog steeds een graadje of 20. Zondag en maandag wordt het kouder volgens de krant.

Ik wilde ook een pekingeend kant en klaar en diep gevroren meenemen maar dat doe ik toch maar niet. Sinds eergisteren is hier de vogelgriep uitgebroken en ik kan me voorstellen dat de douane een beetje moeilijk gaat doen. Helaas. En achteraf gezien heb ik geen vierkante centimeter meer over om extra spullen mee te nemen. De koffers gaan volgens mij bommetje vol zitten... Lekker dat kerstgevoel!

3 comments:

simone said...

Knotsvolle koffers..........weer een nieuwe kerstvariant. Maar lekker nog maar 6 nachtjes slapen.... Holidays are coming....Holidays are coming, Ga me zo in de kerstdrukte storten. Heb tot vandaag nog op bed gelegen, zondag geveld door DE GRIEP. Jezes dacht dat ik kerst niet meer zou halen, maar wederom dankzij de paracetamol ën vitamine C, tadaaaaaaaaa daar bennen we weer!

Yvon said...

Het begint nu echt dichtbij te komen!! Voor je het weet zitten jullie in het vliegtuig en krijg je bij aankomst de rillingen van de kou;-))

Tot heel snel!!

simone said...

En dat is 5..........

Het heeft vannacht aardig gevroren en dat doet het nu plm. 12.00 uur nog steeds!! I'm dreaming of a white Christmas...........

Dikke kus

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails