Wednesday, March 09, 2011

'bankhangen' en 'babyschudden'

Zo. Ik ben net terug van een dagje 'bankhangen' en 'babyschudden' bij Kamilla.

We hebben lekker gekletst, koffie gedronken en geluncht bij een Singapore restaurantje wat direct onder hun flatje is gevestigd. En verder eiste baby Dani alle aandacht op. Hij is een scheetje. Maar slapen is iets wat deze jongeman niet kent. Ok, voor een halfuur wil hij best net doen of hij slaapt maar daarna wil hij op de arm. Gezellig tegen iemand aan. En dat hebben we dus gedaan.

Ook kwamen we aan de praat over Therasita. Mijn wekelijkse hulp in de huishouding en tegenwoordig ook de nachtdienst van Dani. Als Kamilla en Bram echt eens een nachtje willen doorslapen, komt Therasita om Dani in slaap te sussen en naast hem te liggen tot het ochtendgloren. Vorige week nam Therasita een fotoalbum mee van haar verblijf bij haar vorige werkgever... En nu komt 't..! Dat was niemand minder dan de Prinses van Jordaniƫ!! Als de Prinses ergens werd uitgenodigd ging Therasita als 'gevolg' mee. Ze heeft o.a. Prins Charles en George Bush ontmoet, om maar eens wat namen te noemen! Lachen toch!

Stille wateren...Maar gelukkig zag ik bij thuiskomst, dat Therasita bij mij thuis de boel weer aan kant had gemaakt!

Morgenmiddag komen ze de airco schoonmaken, mijn tl-balk in de keuken repareren en ongedierte uitroken. Life goes on!

Have a nice day!

3 comments:

Fiona Teeuw said...

Stond haar vorige wergever niet op haar CV toe ze bij jou solliciteerde??
Prachtig! Ze is duidelijk zeer gereserveerd en screening van Therasita is in ieder geval niet nodig!

Sanne said...

Daarover heeft ze het tegen mij idd regelmatig gehad! Om dan te vervolgen met: "You can trust me like your own grandmother". Doe haar de groetjes van mij en een knuffel van Bibi als je haar spreekt :-)

Ans said...

Ik geef het door Sanne. Dat gaat ze leuk vinden!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails