Sunday, March 06, 2011

Brunchen in het W-Hotel


Wat een gaaf hotel is dat! Erg trendy en modern. En de plek waar we gingen brunchen voor Jaap's en Chiel's verjaardag.


Heerlijke hapjes, zalige drankjes en een dessertbuffet waar je naar van werd. Van truffel tot aan suikerspin. En dus ook een aanslag op de lijn. Maar ik vond dat het vandaag best mocht. Morgen ga ik weer verder met lijnen. (-3 kilo!)


Bram en Kamilla kwamen met Dani ook langs. En oh wat is dat toch lekker zo'n baby'tje! Heel lief en erg rustig. Maar wil je ook. Ik straal rust uit!


Dani keek zijn oogjes uit maar zijn ouders hadden soms moeite met de oogjes open houden. De kleine houdt iedereen goed wakker! Sneu. Maar na jaren van bankzitten en uitslapen moeten Bram en Kamilla dan toch aan de bak. Het zal ook geen wonder zijn dat ze haastig op zoek zijn gegaan naar een nieuwe helper die een gedeelte van de slapeloze nachten overneemt en die niet gaat stofzuigen als Dani eindelijk slaapt! Woensdag ga ik een dagje naar Kamilla en Dani toe. Gezellig.


Na de zeer uitgebreide brunch zijn we op de bank geploft en hebben we niets meer gedaan. Ik heb zelfs niets meer gegeten! Er kon echt niets meer bij!



Have a nice day!

4 comments:

Rina said...

Hallo Ans, ziet er inderdaad super uit. Waren het chinese hapjes of echt westers?
Ben ook blij dat je vrijdag komt. Wordt vast weer gezellig. Maaike is van plan een programma voor je in elkaar te zetten. Maar dat hoor je nog wel. Ben benieuwd.Groetjes van ons-Paul

Arlene said...

Niet slecht hoor zo'n brunch!
Wat een lekker jochie!

miss honeybee said...

Het is een gemengd brunchbuffet. Westers eten, broodjes, maar ook sushi, dimsum, chinese pork, home made yoghurt met allerlei smaakjes, salades, king crab, echt enorm veel keuze!

Fiona Teeuw said...

Met jouw lijn-resultaat is brunchen best toegestaan. Gezellige club zo tezamen!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails