Sunday, March 20, 2011

Weekend

Wat een gezellig weekend! En het is nog niet eens voorbij!

Harm is in Hongkong en gisteren hebben we heerlijk geshopt. Uiteraard na een paar uurtjes dat Harm de oogjes even dicht heeft gedaan na de vlucht van Amsterdam naar HK.

We hebben alle cadeautjes die hij in gedachte had kunnen halen, we hebben koffie gedronken in het Langham Place en toen terug gelopen over Shanghai Street. De straat met oude neonverlichting, oude winkeltjes en talloze Chineze bordeels. Erg grappig om te zien.

Ook kwamen we een acupunctuur en Chinese Medicine winkeltje tegen. We zijn naar binnen gestapt en wonder boven wonder vonden we een erg vriendelijke dame die perfect Engels sprak. En dat is wel handig. Ik heb een afspraak gemaakt voor maandagmorgen want ik ga eens uitproberen of ik kan stoppen met roken d.m.v. acupunctuur.  Wordt vervolgd dus!

Daarna gelijk aan tafel in Wooloomooloo. Gezellig met de (ex)buurmannen. Heerlijk gegeten, genoten van het uitzicht en getuige geweest van een huwelijksaanzoek. Kompleet met rode rozen en een knieval! Gaaf!

En vandaag hebben we een flinke hike gemaakt met Harm. Hij wilde heel graag de andere kant van HK zien. We zijn om 8 uur vanmorgen het huis uitgelopen en kwamen weer binnen om half 5! Het was prachtig en morgen schrijf ik daar verder over. Ik heb wel zere voeten nu...

Om maar verder te gaan in het thema 'de andere kant van HK' gaan we straks eten in Chungking Mansion. Lekker Indiaas. Paul en Rina komen straks ook en ze zijn helemaal gek van Indiaas eten dus dat komt goed uit. Maar eerst moeten we lopen naar het hotel waar Harm verblijft...au...

Have a nice day!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails