Thursday, March 03, 2011

What's going on?

Wat is het een lekker weertje! De zon schijnt en rond de 22 graden. Helaas wel een beetje mistig maar dat mag de pret niet drukken. En alhoewel we hier in HK weinig last hebben van grote verschillen in temperatuur, moeten we nu toch elke dag eerst naar buiten kijken of we een vestje aanmoeten of niet. Gistermorgen was het best fris en was de zon spoorloos verdwenen...


Vandaag onverwachts Ryanne gezien. Ze was hier in de buurt en ze had wel zin in een bakkie. Het weerzien vond plaats bij Mickey thuis maar toen ze 'pest-controle' kwamen uitvoeren, naar beneden afgedaald om nog eventjes bij mij thuis te zitten. En omdat het zo uitkwam met z'n drietjes wezen dimsummen. Dit keer stond alles in het teken van 'beestjes'. Ik bedoel de vorm van de dimsum dan hè, niet wat er zit zat. Het was erg gezellig en leuk om bij te praten met Ryanne.


Verder was het plan om naar de Bloemenmarkt te gaan. Tijdens mijn afwezigheid heeft Chiel stelselmatig vergeten om af en toe een bakkie water te gooien bij de planten. Gevolg, 2 zielige uitgedroogde plantenbakken. Daar kon zelfs Therasita niets meer aan doen. Vaak kan ze nieuw leven inblazen maar deze keer was er geen houwen meer aan. Helaas hebben we de bloemenmarkt maar voor vandaag vergeten want ik heb nog steeds last van een zeer been.

(Zeer been: Na de vlucht van NL naar HK kwam ik weer mank het vliegtuig uit. Het begon in mijn rug, zakte af naar mijn bovenbeen, toen van bovenbeen naar knie, en nu is het knie en kuit. Ik blijf maar wrijven over de zere plek maar het lopen gaat niet zo makkelijk. Het zal morgen wel in mijn grote teen zitten...)

Chiel gaat voortaan berichtjes schrijven op mijn andere blog Stap 4 Stap. Hij vind het leuk om zijn trainingen bij te houden en zo krijgen we tenminste updates.

En tenslotte heb ik mijn Facebook account maar eens afgestoft. Ik begreep en begrijp het soms nog niet hoe en wat ik moet doen maar ik doe mijn best!

De vooruitzichten voor dit weekend:

  • Zaterdag ga ik mee met Chiel en Jesse naar Tsuen Wan. Zij gaan lopen en ik ga op een terras hangen. De Parijs Marathon komt echt dichterbij!
  • Zondag lekker brunchen bij het W-Hotel met Jaap, Mickey en Jesse. Hopelijk komen Bram, Kamilla en Dani ook maar dat is nog niet zeker. Dit alles om de verjaardagen van Chiel en Jaap te vieren.

Zo. U bent weer op de hoogte!


Have a nice day!

1 comment:

Anonymous said...

Ga het wéér proberen, had n.l. een heel verhaal geschreven en het plaatsen ging toen weer niet: Over wat voor een lekker weekeinde je voor de boeg hebt met allemaal leuke dingen, maar dat wij oo k een leuk weekeinde gaan krijgen met eerst Soldaat van Oranje, een feestje 's avonds en een overnachting in Hotels van Oranje en de volgende dag lekker naar Maastricht, Carnaval vieren en maandag einde dag/ avond pas thuis komen. Kijk dat zijn de leuke dingen voor een mens niet waar?? Wens jullie alvast een heel fijn weekeinde, dikke kus Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails