Tuesday, March 29, 2011

The day before...

...inpakken, laatste dingetjes regelen en vliegen naar NL! We hebben er zin in! Morgenavond om deze tijd zitten we al op het vliegveld!

Op het logeerbed liggen al spulletjes klaar die mee moeten. Een tik die ik heb overgehouden aan een jaar samenwonen met zusterlief Arlene in Harderwijk. Zij was altijd zo georganiseerd bezig en ik heb haar altijd zo uitgelachen om die gewoonte! Maar gistermiddag toen ik de shampoo bij de bult op het logeerbed gooide, verscheen er toch een grijns op mijn gezicht. Ze moest eens weten...

Chiel is vandaag nog naar China gegaan. Ook hij moest even wat dingen regelen op kantoor en op de fabriek en hij kwam vanavond pas laat thuis. Hij heeft ook nog gegeten met Harm die ook nog in China zit op kantoor. Met een groepje collega's zijn ze gaan eten bij een traditionele Chinese eettent. Toen Chiel de grote schaal met riekende vissenkoppen voorbij zag komen heeft hij die maar even voorbij laten gaan. Met nog 10 dagen te gaan voor de marathon kan hij zich geen buikloop veroorloven.

Ik had ook nog een paar klusjes te doen.

Eerst naar het politiebureau om aangifte te doen van mijn verloren/gestolen portemonnee. Ik was nog nooit op het politiebureau geweest dus dat was ook weer een ervaring. 4 Niet slecht uitziende politiemannen op een rijtje achter een grote balie...wachtend op wat er gaat komen...En dat was ik dus! Binnen 10 minuten stond ik weer buiten. 'We call you if we have found your wallet', zei hij. Tuurlijk. Ik maak me geen illusies.

 

En toen toch maar op zoek naar een nieuwe portemonnee. Nou had ik al een leuke gezien bij Goods Of Desire. Dus dat was zo gebeurt.

En nu nog 1 nachtje slapen. Morgen alles in de koffer proppen en dan lekker naar huis!

Have a nice day!
Enhanced by Zemanta

1 comment:

ARLENE VOOGD said...

Wat geweldig om te lezen dat je een toch wat overgeorganiseerde gewoonte van mij hebt overgenomen,en weet je voor ik op vakantie ga of gewoon een weekend weg doe ik het nog steeds zo!
Goede reis en tot vrijdag!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails