Monday, September 24, 2007

Dag 3


Ondanks dat we aardig op tijd naar bed waren gegaan, heeft Simone vandaag een gat in de dag geslapen. Om 11 uur kwam madam d'r bed uit! Helemaal geschrokken dat ze zolang had geslapen sprong ze gelijk onder de douche en 20 minuten later stond ze klaar om naar de tempel te gaan.

Dus zo gezegd zo gedaan. We zijn met de metro gegaan want de tempel staat naast de metro uitgang dus helemaal goed. Het regende weer. Het staartje van de typhoon brengt altijd regen helaas. We hebben wat rond gelopen, de Good Wish Garden bekeken, onze hand laten lezen door een fortune teller en een bos wierook aangestoken voor iedereen die we kennen en die wel wat hulp van boven kunnen gebruiken.


Omdat het maar bleef regenen zijn we de metro weer ingestapt en zijn we bij de bloemen en vogeltjes markt eruit gegaan. De geur van verse bloemen is zoo lekker en zeker als het regent! Dat lijkt het net of de geur nog sterker wordt. Ik heb weer bloemen gekocht en Simone heeft voor mij een prachtig boeket op de vaas gezet. Met bloemetjes tutten vind ze nog steeds erg leuk dus wie ben ik om dat tegen te houden!



We hebben na de markt lekker sushi gegeten bij Sushi One en opnieuw kon Simone erniet overuit, hoe lekker dat is en hoe goedkoop het is! Wij hebben met z'n 2-en voor 15 euro gegeten en daar zat ook nog soep en tempura bij! In ieder geval heeft ze weer inspiratie opgedaan en kan de familie in Leiderdorp weer rekenen op een zelfbereide sushi maaltijd!


En toen kreeg ik telefoon van Pim! Hij was vanmorgen aangekomen in HK en hij wilde even aan komen waaien. Tuurlijk! Gezellig! Eerst koffie in de Pinnacle en daarna zijn we lekker gaan eten bij Wildfire. Chiel kwam een uurtje later en Pim is alweer vertrokken naar Delhi. Altijd leuk India...zegt ie... Vrijdagavond komt hij weer in HK en dan gaan we nog even snel een biertje drinken met hem voordat hij weer vertrekt naar NL.

Morgen gaan we naar de 10.000 budha's. Gaat ze leuk vinden! Ik zet alleen wel haar wekkertje...

1 comment:

Arlene said...

Zo te zien maakt Simone heel wat mee,hoe bevalt het je Simone?Ik kan me dat van die drukte heel goed voorstellen,de eerste keer vond ik het geluid en al die mensen ook heel overweldigend.Had je dezelfde fortuneteller Ans of heb je een ander geprobeerd?
Ik heb 2010 maar even genoteerd in mijn agenda,je weet maar nooit!!:)
groetjes Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails