Tuesday, September 04, 2007

Saai!

Het is best wel stil nu iedereen weg is. Arlene is vertrokken, de kids zijn weg, Kamilla zit in Duitsland, Jesse zit ergens (kan niet bijhouden waar die jongen steeds zit) en Anisah zit weer in Singapore. SAAI!!!!

Er gebeurt niet zoveel. Chiel is druk en ik rommel maar wat aan. Ik heb al 3 keer de eettafel gedraaid om te kijken of het zo ook leuk staat, maar steeds zet ik 'm weer terug. Je kan eigenlijk niet zoveel veranderen in het flatje.

Het weer is qua temperatuur heerlijk. Niet te warm en niet te vochtig. Steeds als ik denk om naar het zwembad te gaan, dan begint het te druppelen. Dan toch maar niet naar het zwembad. Vanmiddag ben ik maar naar Wildfire gegaan. Ik ben gaan lunchen in m'n eentje. Ik moest effe het huis uit.

Nou ja, t'is niet anders. Ben niet zielig hoor, t'is alleen even stil...

4 comments:

Anonymous said...

Hoi Ans,
Nou zielig ben je ook niet hoor, ook geen type om dat te zijn. Maar dat het stil is aan de overkant, dat geloof ik graag. Maar maak je borst maar nat, als de 21e er weer iemand op je stoep staat, dan denk je vast met heimwee naar deze tijd (hi hi). Nou je kunt in elk geval vast aftellen.
Veel liefs en groetjes, Lody

Anonymous said...

He zeg, gaat ie???

Die iemand(hi hi)

Anonymous said...

Ikke word een beetje verdrietig van die foto van jullie!
Zo zie je maar,na al die drukte valt stilte en rust ook niet mee.
Arlene

Anonymous said...

wat zitten jullie zielig te kijken op de foto zo kennen we julliie niet maar na een lange tijd veel mensen over de vloer gehad te hebben kan ik het me ook wel voorstellen dan kom je nu tot rust
ik hoor weinig over het hardlopen en fietsen jos en ik gaan donderdag
tot en met volgende week dinsdag fietsen bij alp d heuz in frankrijk samen eerst morgen mijn verjaardag vieren en dan donderdag op weg naar frankrijk

groetjes jan reinders

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails