Wednesday, September 12, 2007

"Goeiemorguh Jesse"

Vanmorgen scheen het zonnetje, de lucht was strak blauw, de temp was goed 28 graden, luchtvochtigheid die een stuk lager was dan normaal en Chiel die in HK bleef werken. Kortom een geweldige mooie dag.

Chiel moest naar de bank en ik ben gezellig meegegaan. Na de bankzaken gingen we lekker aan de koffie. "Goh, volgens mij is Jesse vandaag weer in HK", zei ik. "Zal ik effe bellen of hij zin heeft in koffie?" "Ja waarom niet," antwoordde Chiel.

Dus ik bellen. "......Goodmorning Jesse Plasman speaking", hoorde ik aan de andere kant van de lijn. "Goedemorguh Jesse!", zei ik vrolijk, "Hoe gaat die dan?"
"....He Ans", hoorde ik nogal zachtjes met een beetje slaperige stem. "Waar ben je dan?", vroeg ik, want Jesse heeft de gewoonte om vanaf het vliegveld rechtstreeks naar het werk te gaan. Het was nu pas half elf 's ochtends dus als hij eerst naar huis zou zijn gegaan, dan had ik een goede kans dat hij net naar het werk zou lopen.
"Ik lig in bed in NL..." "Wat?! Ben je nog niet in HK?!", antwoordde ik verbaasd. "Nee joh, ik vlieg vandaag pas. Straks ga ik nog ontbijten met Jos en Irma en daarna ga ik naar het vliegveld..." "Oh...sorry hoor, ik dacht dat je hier al was...Kamilla zei dat je woensdag in HK zou zijn", antwoordde ik met een glimlach op mijn gezicht.
Oeps. Het was echt niet mijn bedoeling om je uit bed te bellen Jesse! "Hoe laat is het bij jou dan?", vroeg Jesse. "Hier is het half elf...", antwoordde ik. Oh mijn hemel, dan is het pas half vijf bij jou! "Ga maar vlug slapen, sorry hoor...het was niet mijn bedoeling om je wakker te bellen! Slaap lekker!"

Ik kreeg net een smsje. Van Jos! Irma en hij hadden net ontbeten met Jesse in Scheveningen. En Jesse zit op het vliegtuig naar HK. Dan hoef ik hem niet uit bed te bellen morgen, hihi.
I'm so solly Jesse!

1 comment:

Arlene said...

Fijne buurvrouw ben jij,belt je buurman midden in de nacht wakker!!
Nou Jesse,dat moet ze goed maken wat dacht je van een lekker bakkie koffie met mergpijpje (of zijn die al op?)
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails