Wednesday, September 19, 2007

The day after


Er kwam niet echt veel uit de handen van de heren vandaag.

Gisteravond toen Chiel, Paul en Berry weer terug kwamen uit China, wilden de heren Thai's eten. Nou dat kan. Een piepklein restaurantje bij ons om de hoek heeft het heerlijkste thaise eten wat je maar kan bedenken. Bram en Kamilla kwamen iets later en schoven ook gelijk aan. Heel gezellig.

Na het eten gingen we voor een kopje koffie en de Pavlova naar Wildfire. En daar kwamen alle sterke verhalen uit de kast en toen was het ineens half twee. Bram en Kamilla moesten gelijk de taxi in om de ferry nog te kunnen halen en wij stapten ook de taxi in om Berry af te zetten bij het Holiday Inn hotel. Dat is maar een klein stukje lopen maar Berry had last van zijn voet. Een week of acht geleden was hij van de boot gesprongen en brak daarbij zijn enkel, zijn kuitbeen en de enkelbanden.

Bij het hotel gekomen, namen we afscheid van Berry die vandaag weer naar Bangkok vloog en Paul, Chiel en ik liepen naar het Minden. Paul had nog wel zin in een afzakkertje. Dus wij ClubA binnen en daar werden we om 3 uur eruit gezet omdat de tent wilde sluiten. Dan nog even bij ons boven een flesje water drinken en rond half vier vertrok Paul naar z'n hotel en gingen wij naar bed.

Vandaag was dus niet zo'n hele productieve dag. Iedereen was gaar van het eten en drinken en reizen van de afgelopen dagen en de mannen konden zich niet echt concentreren op het werk. Paul is vanmiddag naar het vliegveld vertrokken en Chiel is maar even op bed gaan liggen.


Morgen mogen we weer! Dan komt Harm met klanten aan!

2 comments:

Arlene said...

He kom op lui, s'avonds een kerel,ook in de ochtend een kerel !
Al dat doorzakken vraagt zijn tol en je moet goed uitgerust zijn want Simone is al bijna onderweg!
Arlene

Anonymous said...

Ja, ben de koffer al vol aan het gooien en nog maar 2 nachtjes slapen( nou ja slapen.....)

Groetjes
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails