Friday, September 21, 2007

Harm is er weer!

Vanavond hebben we Harm opgehaald van het vliegveld.
Gezellig! Natuurlijk is hij hier voor het werk, maar we vinden het ook gewoon leuk. We zijn van plan om hem flink wat van Hong Kong te laten zien. De vorige keer was daar geen tijd voor. En hij heeft een hele waslijst mee gekregen van thuis, met wat hij allemaal moet gaan kopen, hihi. Dat gaat helemaal goed komen. We trekken daar de zondag voor uit.
Zijn vliegtuig had het windje mee schijnbaar want hij kwam een half uur eerder aan dan verwacht. Gisteren was hij aangekomen in Bangkok, daar heeft hij Berry nog ontmoet en hij kwam dus zo fris als een hoentje aan in Hong Kong.
Koffer hebben we snel in het hotel afgezet en toen zijn we naar de Dirty Duck gegaan waar Bram, Kamilla en Jesse al lekker aan het eten zaten. Het is vreselijk lekker eten daar, maar na een half uurtje krijg ik toch wel kramp in de beentjes van die lig/eet/banken. Maar ik gelukkig niet alleen...anders zou je nog denken dat het aan de leeftijd zou liggen....maar 1 voor 1 moesten we zo nu en dan de benen strekken.


Als afsluiting hebben we een drankje genomen bij X-perience en toen zijn we naar huis gegaan. Onze taxi-chauffeur gaf ons nog wat chinese les en ik moet zeggen: Ik ben onder de indruk van Jesse! Hij kan al aardig wat chinese woordjes. Moet ook wel, want die jongen zit altijd in China, maar toch....wauw!
Komen we net aan bij de Pinnacle, staat onze concierge al te wachten op ons met een pakje onder de armen. Voor de bewoners van 7B. Maak ik het net open en wat denk je?! Ontbijtkoek, pinda's, mergpijpjes, chocola, drop en stroopwafels kwamen eruit!!!! Van Arlene!! Wat lief!!! Hardstikke bedankt Arlene! Dikke kus van Chiel en mij voor al het lekkers!! Morgen gaan we gelijk aan de koffie met een mergpijpje!

1 comment:

Arlene said...

Geniet er lekker van!Trouwens heel snel hoor binnen 1 week!!
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails