Sunday, September 02, 2007

Een dag van ontdekkingen

We zijn naar DB geweest vandaag. Bram was weer terug van zijn tripje en we wilden weer even bijpraten. Heerlijke lunch gehad op de Promenade en rond 5 uur zijn we weer richting Kowloon gegaan.

Om 7 uur hadden we wel weer trek in een hapje. Waar gaan we heen? Wat gaan we eten? We besloten om maar eens een stukje te gaan lopen en gewoon ergens naar binnen te gaan. Prat Avenue, nog geen 5 minuten van ons huis, zijn we ingelopen. En wat bleek? Het ene Thaise restaurant na het andere kwamen we tegen. Ook veel Vietnamese restaurantjes! Ik had geen idee. Normaal gaan we voor de Thai naar het Eiland omdat er daar veel zijn. Maar nu bleken ze om de hoek te zijn!

Een leuk klein restaurantje met 8 tafeltjes, typisch thais ingericht en je kijkt de keuken in! De serveersters schrijven ook niets op maar roepen gelijk vanaf jouw tafeltje de keuken in wat ze moeten klaar maken. We hebben echt geweldig lekker gegeten. Gestoomde vis, gebakken garnalen met knoflook, Thaise noedels en springrolls. Daar gaan we vaker heen!

Eigenlijk hadden we wel zin in een bakkie koffie maar om nou naar Knutsfort Terrace te gaan, daar hadden we geen zin in. We besloten om Prat Avenue eens uit te lopen. Kijken of we daar ergens nog iets leuks zouden vinden. Komen we bij een leuk coffee shoppie uit! Echt helemaal leuk! En het beste was dat je daar binnen mocht roken! De hele voorgevel is een schuifpui dus je zitten binnen/buiten. Dus wij aan de koffie en we konden er niet over uit, dat het zo dicht bij huis en dat we daar nog nooit waren geweest!

Enfin, toen op weg naar huis. Komen we bij een gigantische roltrap. Zullen we eens gaan kijken? Blijkt het een nieuw park te zijn. Het TST-East Waterfront Promenade Parc. Nooit van gehoord... Een heel gaaf park wat helemaal op een viaduct is gemaakt. Je kan van de hoek van de straat bij ons, de roltrap op en je loopt dan helemaal naar de Avenue of Stars of je gaat rechts en je komt uit bij het postkantoor achter ons! Nou ja zeg!!

1 comment:

Anonymous said...

Nou ja, en daar komen ze nu achter,heb ik weer gemist! :)
Mooi weer iets om te onthouden dus!
Je ziet er weer lekker uitgerust uit en hier hebben al enkele buren de DVD bekeken en het is een regelrechte hit!
liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails