Sunday, September 09, 2007

Kamilla


He he. Eindelijk was Kamilla weer terug van de beurs in Duitsland. 2 Weken lang was ze hard aan het werk.

We zijn gisteravond naar Discovery Bay gegaan om daar met Bram, Kamilla en Nick te eten. Kamilla was zo moe dat de "oversteek" naar Central te veel was. Nou geen probleem. Dan komen wij toch daarheen! Zeker toen ze vertelde dat ze voor mij Belgische bonbons had meegenomen!
Ze had Irma en Jos gezien. Jos was later nog naar de beurs gekomen in Duitsland en had haar nog even opgezocht. Vond ze erg leuk. Pim en Shumin die nu in Breda wonen. Daar had ze nog mee gegeten. En later op de weg terug naar Hong Kong, had ze Jesse en zijn vader nog ontmoet op Schiphol voor een kopje koffie. Jesse en zijn vader kwamen net terug van een zakenreis. Ze vond het super allemaal.

Later kwamen ook de verhalen los van haar chinese collegaatje die samen met haar een hotelkamer deelde. Dat meisje had nogal last van slaapwandelen en praten in de slaap. Hihihi... Midden in de nacht stond ze keihard te schreeuwen naar Kamilla: "Christine, Christine!!!" Kamilla vond het maar niks. "Scary! Felt like a horrormovie!"
Zo kwam ook Anisah ter sprake. De dag nadat Anisah was vertrokken naar Singapore, vertrok Kamilla naar Duitsland. Eigenlijk was dat perfect want daardoor miste ze Anisah niet zo erg. Als ze gewoon thuis had gezeten dan had ze weken last gehad van het feit dat Anisah er niet meer was. Zo lief....
Gelukkig is ze weer terug. Gezellig!

1 comment:

Anisah said...

they are both here, at my place!! haha :) what a pleasant surprise!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails