Sunday, October 26, 2008

Gezellig

Wat lekker! We hebben vanmorgen heerlijk uitgeslapen! Ik werd pas wakker om 10 uur!
Mag ook wel een keertje, vind ik. We hadden geen afspraken voor vandaag, behalve dat we 's avonds zouden gaan eten met Jos, Rita, John en Hildegard. Dus de hele dag de tijd voor ons zelf!

We hebben wat aangelummeld in het huis, rond 12 uur gedoucht, toen gewandeld over de boulevard, daarna bij Mes Amis een ontbijtje genomen en toen de mtr in naar Kowloon Bay. We wilden bij de Ikea kijken. Altijd leuk ook al koop je niets.

Het verbaast me elke keer weer, dat als je de Ikea binnen loopt in Hong Kong, dat je hele gezinnen tegen komt die gewoon NIETS doen! Ze zijn daar zonder reden. Ze willen niets kopen, het enige wat ze willen is rust! Ze hangen wat op de banken die in de showroom staan en sommige mensen liggen zelfs te slapen op de banken! Ook kom je opa's en oma's tegen die op zo'n bank, stoel, bed gepoot zijn terwijl de rest van de familie de Ikea doorstruint. En iedereen vind het de normaalste zaak van de wereld. Eigenlijk wel lachen, hihi.

We hebben naar wat bureau's en kasten gekeken voor als Chiel het kantoor in HK moet inrichten. Verder hebben we lekker op een muurtje buiten op het plein een kopje koffie gedronken en toen weer de mtr in. Heerlijk!

Vanavond zijn we naar Mes Amis gegaan. Daar zouden we iedereen ontmoeten. John en Hildegard zagen er helemaal fris uit en dat terwijl ze vanmorgen vroeg zijn aangekomen in HK en gelijk samen met Jos en Rita naar Tai O zijn vertrokken. Helaas geen roze dolfijn kunnen spotten maar ze vonden het wel enig om te zien.

We hebben een drankje genomen, toen naar Elvis vertrokken, heerlijk gegeten en daarna zijn we naar Tantra gegaan om lekker te hangen onder het genot van een glaasje wijn.
Het was trouwens beredruk in Lan Kwai Fung! Allemaal stalletjes waar je eten en drinken kon kopen en een hele straat waar je Halloween spullen kon kopen! Grappig.
Onderweg naar Tantra zagen we ook een openlucht optreden van acrobaten-meisjes. Dat was echt heel leuk!

Rond half twaalf ging het licht uit bij Hildegard. Ze wilde echt naar bed. En terecht. Vond het al heel knap dat ze het zo lang hadden volgehouden. Morgen gaan we eten in Sai Kung met z'n allen. Lekkerrrrrrr!!!!!

1 comment:

Anonymous said...

Hoi allemaal!

Ik dacht er zal vast wel een stukje staan op de site van Ans en Chiel over het Hong Kong avontuur!
De drank vloeit alweer rijkelijk zo te zien! Heel veel plezier en groetjes uit Nederland (waar het ondertussen 9 graden is en regent)
Byoux en Martijn!!

p.s. Ans wil jij het berichtje doorgeven aan mijn vader en moeder en jos en rita natuurlijk!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails