Wednesday, October 08, 2008

Warm water, jippie!!

Onvoorstelbaar hoe een mens blij kan zijn met een straaltje warm water!

Nadat we afgelopen zaterdag met z'n allen onder een koude douche hebben gestaan, de monteur van Megens zijn vakkundige blik erop geworpen had en alle voors en tegens tegen elkaar afgewogen waren, hebben we besloten om een spliksplinternieuwe ketel erin te laten zetten. Jippie!

Er bleek een inwendig lek te zitten, daarom deed de verwarming niet wat die moest doen, en daarom hadden we dan wel en dan geen warm water. Maar als alles volgens plan loopt dan kunnen we over een paar uurtjes onder een warme douche springen. De monteur stond vanmorgen al vroeg voor de deur. Eigenlijk had hij ons daarmee overvallen want niemand had zich al gewassen. Chiel stond weer met een bakkie water te plonzen want hij was de enige die al vroeg op was.

Nu is Chiel alweer op weg. Klantenbezoek. En vandaag hoort hij ook of hij eerder terug moet naar HK dan ik. Ik blijf lekker tot de 15de. Nou ja we zien wel.

Als alles goed gaat komt er straks ook een tuinman even kijken. We hebben maar een piepklein tuintje maar wat er in staat groeit echt de pan uit. Het lijkt wel een jungle bij ons. En als je gaat snoeien moet je ook nog eens alles in zo'n groene kliko gooien wat nog nooit heeft gepast! Dus altijd achter de feiten aanlopen. Ik ben het zat. Lijkt me heerlijk om eens thuis te komen zonder dat je de voordeur niet meer kan vinden.

1 comment:

Anonymous said...

Ja dat was echt leuk hè, maandag in Nijmegen. En dan nu toch "WARM WATER" heb je al lekker lang onder de douche gestaan of uitgebreid in bad gezeten?

Lekker hoor.

groetjes van hier en veel plezier in Londen.

Liefs, Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails