Thursday, October 02, 2008

Koud, nat en wind!

Dinsdagnacht zijn we vertrokken uit HongKong. Het vliegtuig zat niet helemaal vol en voor het eerst sinds wij regelmatig heen en weer vliegen, zaten er geen kleine kinderen in het vliegtuig! Geen gehuil, geen gekrijs, geen gedoe...ik vond het gewoon wennen!

We zaten op rij 36. Bijna vooraan in het vliegtuig. Zoals ik al zei, er waren geen kindertjes aan boord. Wel was er een reisgezelschap van fox-reizen. Een mevrouw zat achter ons en naast haar ging een zakenman uit Manilla zitten. Deze nederlandse mevrouw zat helemaal vol van al haar reiservaringen en de zakenman heeft de hele nacht geen oog dicht gedaan, hihi. Ze bleef maar praten! En lezen! In het volledig donkere vliegtuig bleef zij lekker met haar lampje aan zitten. Ik heb er niet zo veel last van gehad maar Chiel was niet zo blij, hihi.

Het weer viel wel even vies tegen! Regen, wind en koud! Gedver. Ik knap ietsjes op maar nu is Chiel flink verkouden. Ook mochten we met de trein naar Druten. Door een storing wilde geen enkele creditkaart het doen. Cash nemen ze niet aan, dus de enige oplossing was in de trein gaan zitten. Ook weer een ervaring.

En natuurlijk hebben we frietjes met frikandellen speciaal gegeten. Later kwamen Yvon en Mari langs met pepernoten en Lody stond ineens op de stoep met een enorme bos zonnebloemen!Hardstikke leuk!

Morgen ga ik naar de kapper.

1 comment:

simone said...

Welkom in ons koude en zeiknatte kikkerlandje!!!

XXX
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails