Tuesday, October 14, 2008

T'is weer (bijna) voorbij


Gisteravond zijn we met z'n 5-en naar Utrecht gegaan. Appeltaartje meegenomen, Martijn opgehaald uit Horssen en de snelweg op.

Zoals altijd en zo ook deze keer, zijn we via omwegen bij Remy aangekomen. Volgens mij rust er een vloek op zijn huisadres want we zijn nog nooit over dezelfde route aangekomen. Maar goed, deze keer hebben we de route van de bus genomen die Ben altijd neemt als hij naar school gaat en toen we eenmaal op dat punt waren, kwam het langzamerhand weer terug in de herinnering. Tjonge, wat een gedoe....

Remy stond al bij de deur te wachten. Het lijkt wel op die jongen steeds langer wordt! Ik moet nu echt op mijn tenen staan om hem een kus te geven en Remy staat dan voorover gebogen om het mij iets makkelijker te maken.

Ook Rachida was er deze keer bij. Gezellig. Leuk meisje. Kon me helemaal verplaatsen in haar hoe ze zich heeft moeten voelen. Zit je nietsvermoedend op de bank, komt in eens een hele familie binnen, hihi. En wat voor familie! Maar ze heeft zich goed erdoor heen geslagen.

We zijn met z'n allen per auto ( 2 achterin in de kattebak) eerst naar de Oude Gracht gegaan. Lekker gegeten bij een Italiaantje, buiten aan de Gracht. Het weer was perfect! Echt super.
Na de koffie weer de auto in en toen naar de Nolenslaan waar Remy samen met een vriend een huis heeft gehuurd. Gaaf huis trouwens. En volgend weekend trekken ze er al in. Leuk.

Daarna hebben we Remy en Rachida weer afgezet bij het studentenhuis en zijn wij doorgereden naar Druten. Martijn weer afgezet in Horssen en wij hebben nog lekker op de bank tv gekeken.

Chiel is nu samen met Ben naar Nijmegen om de auto terug te brengen. Linn moet zo nog naar de universtiteit om dat ze nog een college heeft om 4 uur. De bofkont. Ik loop zo nog even naar de AH om de laatste dingetjes te kopen die ik wil meenemen.

En morgen vertrekken we om half elf richting Schiphol. Lody brengt ons weg, de lieverd. En dan komen we weer in december! Leuk!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails