Monday, October 27, 2008

Sai Kung

Ik heb vannacht heerlijk geslapen. Heel bijzonder omdat het slapen niet zo wil vlotten de laatste tijd. Volgens John hebben zij een slaapverwekkende invloed op mij, hahaha! In dat geval moeten ze hier maar blijven wonen!

Dus vanmorgen uitgeslapen, sushi gegeten, beetje rond gelopen en rond een uurtje of 6 zijn we naar Sai Kung afgereisd. By the way, een geweldige taxichauffeur getroffen die lekker door reed, maar voorzichtig reed, en geweldige lounge muziek draaide in zijn taxi! Wat mij betreft moet die man gekroond worden als "taxichauffeur van het jaar!"

Aangekomen in Sai Kung, konden we John en Hildegard en Jos en Rita natuurlijk vinden ergens op een terrasje. Ze zaten heerlijk aan een wijntje en Rita was zelfs ergens een massage aan het nemen! Ze hadden de hele middag in Sai Kung door gebracht. Beetje eten, beetje drinken, beetje lopen, beetje drinken, kortom ze waren lekker aan het genieten.

Daarna zijn we naar ons seafood-tentje gegaan. Vis uitgezocht, vers uit het water en toen kon het smikkelen beginnen! Heerlijk gegeten en de staf was erg behulpzaam. We kregen zelfs allemaal een afscheidsknuffel van de uitbaatster! Het moet niet gekker worden!

Toen de taxi weer in naar TST. En opnieuw hadden we het getroffen met de taxi-chauffeur. Deze keer geen loungemuziek maar nu werden er recepten uitgewisseld! Hij vertelde ons hoe we een vis moesten stomen met gember en soy. Erg leuk. De mannen hadden een racer als taxi-chauffeur en die zaten dan ook al uitgebreid aan een drankje toen wij aankwamen.

Lekker op een terrasje gehangen, want het weer is nog steeds geweldig hier (sorry), wat wijntjes gedronken en daarna ging iedereen weer naar het hotel.
Morgen gaan Jos en John naar de beurs en de dames komen eerst naar mij toe en daarna gaan we wat marktjes bezoeken. Leuk!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails