Monday, October 06, 2008

weekend



Wat een gezellig, leuk en druk weekend hebben we net gehad!

Het weekend begon goed. De warmwaterketel had het begeven. Geen verwarming en geen warm water. Lekker. De storingsdienst gebeld en even later stond er een monteur op de stoep. Bleek dat de boiler een inwendige lek heeft. Heel fijn. Maandagmorgen kunnen we pas een monteur verwachten dus dit weekend zat douchen er niet in. Terug naar vroeger...een bakje met gekookt water en dat over je heen gooien....heel fijn.

Chiel kon wel eindelijk een huurauto ophalen in Nijmegen. Storing was opgelost met de creditkaart. Onbegrijpelijk maar waar, maar als je een auto wil huren moet je over een lange adem beschikken. Sommige verhuurbedrijven nemen niet eens de telefoon op, en andere verhuurbedrijven schijnen geen auto's te verhuren! Maar na een dag bellen hebben we een auto gevonden bij een bedrijf in Nijmegen. Jammer genoeg kunnen we de auto niet terug geven op Schiphol. Dus dat wordt weer met de trein of misschien wil Ben ons wel weg brengen...



Zaterdag zijn we naar Nunpeet gegaan. Marry's verjaardag werd gevierd. Enig om iedereen weer te zien en Marry zag er ontzettend goed uit! We hebben daar lekker in de tuinkamer gezeten, gekletst en gelachen.

Rond 6 uur zijn we naar Ommen vertrokken. Dit keer om Irma op te zoeken. Enig huisje! Jos was zelfs even aanwezig via de laptop. Hij stond op het aanrecht, hihi. We hebben ongelooflijk lekker gegeten! Ze had zich enorm uitgesloofd en het resultaat mocht er zijn! Zaaalig! Na het eten zijn we nog bij Jipp, een grand cafe, geweest voor een drankje en toen weer terug naar huis.

Vanmorgen hebben we Justin en Echo opgehaald uit 't Harde. Justin is hier voor werkstage in Barneveld. Normaal werkt hij samen met Chiel in Shenzhen. Grappig om ze hier in NL te zien.
Ze hebben het enorm naar de zin in NL en ze reizen wat af met z'n tweeen per trein en fiets. Heel grappig. Vooral toen Justin vertelde dat hij Nunspeet zo geweldig vond!
Remy kwam ook vanmiddag en we hebben met z'n allen gegeten bij de Chinees in Druten. Heel gezellig.

Morgen gaat Chiel weer aan het werk en Linn en ik gaan shoppen in Nijmegen. Ik hoop maar dat het dan niet regent....

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails