Sunday, October 12, 2008

Zondag

Een echte zondag is het vandaag. Het is stil in huis. Linn had gisteravond een feestje en bleef bij Martijn slapen, Ben moest vanmorgen vroeg op om te voetballen, Chiel is naar de wedstrijd gaan kijken en ik ben lekker aan het aanrommelen in huis. Kopje koffie gezet, de herhaling van Eigen Huis en Tuin gezien, lekker hoor. Vandaag hebben we helemaal niets!

Gisteravond zijn Pim en Shumin hier geweest. Pim had een pak gekocht in HK, en dat pak moest wat vermaakt worden. Helaas lukte het niet om zelf dat pak mee terug te nemen naar Breda maar gelukkig konden wij het pak wel meenemen. En dat kwamen ze ophalen. Shumin was net gisteren uit Singapore gekomen. De jetlag speelde nog parten.

Ik had lekker mosselen gemaakt. De R zit tenslotte in de maand dus helemaal goed. Ik had ook lasagna en tiramisu gemaakt maar helaas was het laatste niet zo goed gelukt. Nou ja. Je kan niet alles hebben. Had Irma toch even moeten bellen voor het receptje....

Met het afvallen gaat het even niet zo goed. Denk niet dat ik ben bijgekomen maar afvallen is zeker niet gelukt. Dat bruine brood met oude kaas trekt meer aan dan ik had gedacht, hihi. Als we terug zijn ga ik wel verder. T'is vakantie hoor.

Yvon en Mari kwamen ook nog binnen lopen en met z'n allen hebben we naar het voetballen gekeken. 2-0 voor NL tegen Ijsland. Jippie! Tussen ons gezegd en gezwegen, het was een oersaaie wedstrijd maar het resultaat geldt. Dus nogmaals Jippie!

Gelukkig hoeft Chiel niet eerder terug naar HK. Alles is onder controle in HK en China. We vliegen samen terug naar HK op woensdagmiddag. Lody brengt ons trouwens naar Schiphol. De auto die we later in de week hebben gehuurd moet terug gebracht worden in Nijmegen. Jammer maar wel gezellig dat Lody ons weg brengt!

Vanavond lekker hutspot eten en dan nog maar eens ouderwets naar Studio Sport kijken. Leuk hoor. En morgenavond gaan we naar Remy. Hij is jarig morgen. Alweer 27 herfsten jong! T'is wat...

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails