Monday, August 03, 2009

23 Jaar en 1 dag.

Wat was dat een gezellige verjaardag!

We hebben dimsum gegeten, we hebben geshopt, we hebben een voetmassage gehad, meer geshopt, nog een drankje gedaan, toen naar huis. Toen kwam een enorme taart aan de deur die Martijn had geregeld!

Linn is super verwend op haar verjaardag. Behalve een nachtelijk telefoontje van Martijn, was er ook nog een filmpje en een taart!

Even bijkomen van het superwarme weer (37C) douchen, omkleden en op weg naar Knutsfort Terrace om lekker te eten bij Heaven on Earth.Daarna nog een drankje in All Night Long en toen begon 't. Een copy van 5 jaar geleden...

De glazen witte wijn leken meer op vazen met witte wijn en voordat we (vooral ik!) er erg in hadden, hadden we allemaal besloten 0m op 6 december de Loop van Angkor Wat te lopen/rennen. Jesse en Chiel en voor het gemak gaan we er ook van uit dat ook Jos (meerderheid van stemmen Jos!) de halve marathon gaan lopen en Bram, Kamilla en ik de 5 kilometer gaan lopen. Vanavond gaan we gelijk in training. Althans de drie laatst genoemden, wat veel bakken we er nog niet van.

We willen Pim ook nog vragen om mee te doen en hopelijk kan Irma ook mee. Dat zou gezellig zijn. En al bakken we er helemaal niets van, dan hebben we in ieder geval een gezellig weekend gehad. Toch?!

2 comments:

Lody said...

Wat een geweldige lieve knappe super zus heb ik toch!

Martijn said...

Nounou, dat is schrikken!! Ik weet niet of Nederland al klaar is voor mijn revolutionaire birtday-moves...

Maarre goed bezig met de 5k, zet hem op!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails