Sunday, August 30, 2009

The Love BoatIk wist niet dat het bestond. Maar het is er echt! Een heus love-boat achtig hotel in Hong Kong! Dat wil zeggen in Shatin. Voor de oplettende lezers ook bekend als de plek waar de 10.000 Budha's staan en waar de tweede paardenrace stadium is gevestigd!

Gisteren zijn we daar heen gegaan. Onze klant had daar een kamer geboekt. Niet de meest voor de hand liggende plek maar als je van rust en ruimte houd misschien een aanrader.

Voor ons was het "enigszins" uit de buurt. Eerst met de trein vanaf TST-east naar Hung Hom. Daar over stappen op de trein richting Lo Wu en na een 3 kwartier sta je dan op het station in Shatin. Dan nog een taxi naar het Regal Riverside Hotel, dus na een krap uur sta je dan eindelijk in de lobby. En wat voor eentje!

Ik keek m'n ogen uit en ik kreeg er de slappe lach van. Overal waar je keek hingen vlaggetjes en zwembanden, schelpen en zeesterren, in elke hoek stond wel een pingpong tafel en op de muren waren wandschilderingen gemaakt van stranden. Ik verwachte ook om elke hoek "Gopher Smith" en "Captain Merill Stubing"!

Ook hingen overal grote posters met welke activiteiten er allemaal werden gehouden in het hotel. Van danslessen t/m bingo.
Gelukkig was onze klant helemaal in z'n nopjes met het hotel. Hij vond het prachtig. En dat is het belangrijkste toch?

1 comment:

Lody said...

Nou ja, what else is there to say?

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails