Sunday, August 16, 2009

Rain's dinner party


Het blijft altijd leuk om bij Rain en Lydia te worden uitgenodigd om lekker te eten en de meest vreemde spelletjes te doen. Als er iets is wat ik geleerd heb in de afgelopen jaren, is om elk gevoel van schaamte uit te schakelen en gewoon mee te doen. Kan me nog goed herinneren hoe het voelde om voor de eerste keer ever een karaoke microfoon in de hand te houden!

Gisteravond had Rain een avond georganiseerd voor ons omdat dit het laatste weekend in Hong Kong was voor onze kinderen en die van Steve. Hij had zich weer vreselijk uitgesloofd qua eten en zelf spelletjes bedacht. Drie verschillende spelletjes tussen 4 teams en het verliezende team kreeg een straf. Durian!
Misschien niet zo bekend bij de meeste mensen. Het is een vrucht die ontzettend stinkt en zeer romig is. Het stinkt zo vreselijk, dat de meeste hotels verbieden om deze vrucht het hotel in te brengen. Je begrijpt iedereen deed er van alles aan om niet de verliezer te worden van deze avond.

Helaas was het team van Chiel, Ben, Joni en Emma de klos. Zij kregen de Durian voor de kiezen. En gelukkig was Amy met haar nichtje ook aanwezig die grote fan zijn van deze vrucht. Zij hebben de verliezers geholpen om de Durian op te eten.

1 comment:

Anisah said...

HAHA finally! Ben & Durian met. i loveeee Durians. Ans, you had your share too? ;)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails