Saturday, August 22, 2009

Jello shots

Je bent de hele week druk geweest..., familie uitgezwaaid op het vliegveld, containers moeten opnieuw ingepakt worden, pallets raken kwijt bij TNT, kwaliteitscontroles bevestigen waarom je in de eerste plaats kwaliteitscontroles uitvoert, extra administratieve rompslomp die ineens op je bord terecht komt, telefoontjes tot diep in de nacht, klanten die niet betalen, aanbiedingen doen, klanten die de order van vandaag 3 weken geleden geleverd willen hebben..., kortom je beleeft een doorsnee week. Wat doe je dan op vrijdagavond?Dan ga je dus met z'n allen uit, dan eet je in Wanchai ergens op 3 hoog een pizza, dan drink je koffie bij X-perience en daarna duik je Dusk Till Dawn binnen en je stuurt een nietsvermoedende chinees weg die net aan de tafel wil gaan zitten die wij op het oog hadden! Alle frustraties die de hele week inwendig hebben geborreld komen er in 1 keer uit!Dan is er maar 1 ding die je kan doen...Jello Shots bestellen in alle kleuren! Die slurp je dan in een moordend tempo naar binnen, vervolgens zing je alle liedjes mee die de live-band inzet totdat je schor bent.


Dan lig je dubbel om al die types die met seconde-lijm schijnbaar vastzitten aan mooie Thaise dames.Dan bekijk je ineens 30 politieagenten die de bar inkomen en daarna weer net zo snel weggaan. Dan maak je foto's van iedereen, totdat de batterij ermee op houdt.Dan praat je een uur over een krul op het achterhoofd van de buurman op 7H. Dan maak je maar liefst 20 foto's van je zelf en je achterhoofd!
Dan beledig je onbedoeld de stewardessen van de KLM die toevallig achter je staan als je zegt dat er van die struise dames rondlopen bij KLM, dan ga je op het trottoir zitten voor Dusk Till Dawn samen met de co-piloot van KLM en dan heb je het over enorme rampen. Dan komt de steward van KLM samen met z'n broer vragen bij welke crew je hoort.Dan begin je weer te sms-en en te bellen met familie in NL die al vanaf het eerste moment doorhebben dat je niet echt nuchter meer bent. Dan zie je het niet meer zitten en wil je het liefste naar huis.Dan wordt je in de taxi geduwd naar Causewaybay door je vrouw om 4 uur 's nachts omdat deze dame echt wil gaan slapen......en vervolgens wordt je pas laat in de zaterdagmorgen wakker!

6 comments:

Anonymous said...

jello shots
welke guppies staan er op de eerste foto. En dan die foto,s van die ene meneer met die rare gezichten waar is die uit de boom gevallen of heeft hij een paar teveel op bij ons thuis drinkt hij alleen maar fris.Ans we rekenen op jouw dat je die mannen op het rechte pad brengt

groetjes uit Hardenberg

ARLENE VOOGD said...

Ja ja oorzaak alcohol??Ik voel me nu ook geradbraakt na mijn feest,nog lang bezig geweest met openen van envelopjes en cadeaus,ben zeer verwend,maar nu moe,moe,moe.
Jullie zien er net zo uit als ik me nu voel en dat zonder een druppel drank!!
Ha ha

Ans said...

Ben bang dat ik deze keer zelf een jello shotje te veel op had om de mannen in de gaten te houden! Maar gisteravond was het alleen maar cola zonder ijs en we lagen keurig op tijd in bed!

Anonymous said...

oh oh oh... jullie hebben de hollanders weer een slechte naam bezorgd in Hong Kong... ;-)

Ben wel benieuwd wat er precies in die jello shots zit, volgens mij is dat niet alleen alcohol.

By the way... nooit geweten dat Jos zo fotogeniek was ;-)

Groetjes daar!

een "alcohol vrije" Irma

Lody said...

Jazeker, hij staat er leuk op!!! Denk dat je niet teveel van dit soort foto's moet zien. Geeft in ene zo'n ander beeld van die vertrouwde Jos ;) en natuurlijk alle anderen.

Yvon said...

Soms, heel soms is zo'n avond ├ęcht ff nodig;-))
Gewoon even alles achter je laten en gaan met die banaan!
Maarre...iedereen weer in het land der levenden??

Liefs, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails