Monday, August 03, 2009

Jos is weg en dus...jawel een typhoon!Hoe krijgt die gozer het voor elkaar!

Heeft hij misschien een derde oog? Of is hij in 't geheim misschien een hobby "weervoorspelling" aan het beoefenen? Of voelt hij aan het water misschien dat het tijd is om weg te gaan?

Onvoorstelbaar maar waar. Nadat we 3 dagen zowat zijn weg gesmolten vanwege het abnormale warme weer begon het vanmiddag enorm te waaien, te onweren en te regenen. Het bracht wel wat verkoeling gelukkig. Ik keek op het weather channel en sinds 15.15 was T1 afgeroepen.

Ik vind alles best. een typhoontje meer of minder maakt mij niets meer uit. Ben alleen niet blij met het tijdstip. Morgenavond om 21.45 uur komen Remy en Rachida aan. Ik hoop niet dat ze veel vertraging en/of turbulentie zullen ondervinden of nog erger dat ze ergens anders moeten landen.

Als je naar het kaartje kijkt dan zie je dat de typhoon nu het groene rondje is. En morgen is hij het rode rondje en kort daarop is hij het blauwe rondje. Als je goed kijkt zie je dat het blauwe rondje precies over het rode sterretje valt dat Hong Kong moet voorstellen. Een "direct hit" op Hong Kong. Fijn...

Vandaag zijn we vanwege het superwarme weer meer binnen dan buiten geweest. We hebben nog wel geluncht met Chiel bij Burger King. De meiden en Ben zijn naar huis gegaan en zijn gelijk het zwembad ingesprongen. Lody en ik hebben boodschappen gedaan en bij thuis komst is Lody ook gaan zwemmen en heb ik wat opgeruimd en gekookt. Helaas begon het even later te regenen.

Nu zijn Linn, Joni en Ben naar de bios. En de oudjes zitten voor de tv...met de voetjes omhoog... HEERLIJK!

1 comment:

Erwin Kroll said...

Hij is alweer aan 't afwijken... Zal wel niet boven een T3 uitkomen. Of vliegtuigen er last van hebben hangt vooral af van de richting van de wind. Heb me laten vertellen dat ze soms met T8 nog kunnen landen, en soms met T3 niet meer. :-)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails