Saturday, August 15, 2009

Weer terug van weg geweest

We zijn er weer. Gisteravond zijn we terug gekomen van ons tripje naar Phuket. We hebben een heerlijke tijd gehad en ondanks dat we er midden in de regentijd waren, hebben we maar 3 tropische regenbuien gehad!

Het klimaat was heerlijk. In Hong Kong was het de laatste tijd vies warm en plakkerig en in Phuket was het wel flink warm maar niet klam. Zalig. En het hotel was ook al zo lekker. Aan Karon Beach zaten we in het South Sea Karon Resort gelijk aan het strand. Trendy met een beachy uiterlijk. Mooie kamers en een heerlijk zwembad waar we het groot gedeelte van de tijd te vinden waren.

En het dorpje was precies goed. Genoeg te doen en een grote keuze uit restaurantjes. En het straatbeeld werd niet gevormd door een overschot van oude blanke mannen met jonge Thaise meiden die midden in hun midlifecrisis zitten! Ze waren er wel natuurlijk, de westerse kalende mannen met bierbuik, gehesen in een t-shirt hempje met daarop het logo van Singha bier en een bandana op het grijze kalende hoofd en aan de arm een Thais meisje die qua leeftijd hun kleindochters konden zijn.Maar wij hebben met z'n allen een geweldige vakantie gehad. Heel veel gedaan en vooral genoten van elkaar, de zon en de groene chicken curry! We zijn op olifant safari geweest, we hebben de zee grotten bezocht per kano, we hebben de marktjes bezocht, we hebben ons gek gegeten aan het heerlijke Thaise eten en we hebben flink uitgerust.Chiel is nog wel elke dag online gegaan om emails te beantwoorden. En natuurlijk de telefoontjes die altijd precies vallen tijdens het avondeten! Echt 100% vakantie hebben is slechts 1 keer gelukt in al die jaren. En dat was toen we voor 3 dagen op een bootje zaten in de jungle van Indonesië. En dat was alleen omdat er geen bereik was... en geen elektriciteit...Ik word daar soms niet goed van maar het hoort erbij...denk ik...

Enfin er is te veel gebeurt om op te schrijven daarom maar een selectie van de foto's en wat filmpjes!

5 comments:

Familie van Mierlo said...

Wow, ziet er niet slecht uit :)
Fijn te horen dat jullie zo hebben genoten. Geniet nog maar van elkaar voordat ze een voor een weer uitvliegen.

Liefs Ryanne

Fiona Teeuw said...

Hé familie Honig, wat een leuke vakantie is dat geweest! Ik ken het eiland Koh Samui maar Puket biedt zo te zien meer. De rit per olifant was zichtbaar leuk. Nog een leuke tijd in HK samen.

Anisah said...
This comment has been removed by the author.
Anisah said...

so nice la..... x

Lody said...

Heerlijk hoor zo te zien hebben jullie allemaal heel erg genoten. Remi, Rachida een hele goede reis terug gewenst, Rachida daarna een fantastische tijd in Indonesie en natuurlijk proficiat.

Dikke kus en liefs,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails