Thursday, August 27, 2009

Ik lijk wel gek!

Ik was weer reuze trots op mezelf vanmorgen.

Ik ben vroeg opgestaan, sportkleren aangedaan, ipod op en ik ben gaan powerwalken voor 7.5 km. Oh yeah! Bij thuiskomst zat er geen droge draad meer op m'n lichaam en had ik spierpijn in m'n kuiten. Stukkie lopen bij 36 graden in de volle zon, maar wel met een zeebriesje, moet kunnen. En dat dan slalommend tussen alle mainland chinezen door, die op de avenue of stars foto's van elkaar maken!

En...tatada...ik ben in training voor de 5 km! Wie had dat gedacht? Ik niet maar ik doe het toch! Ik heb de afgelopen week 3 keer getraind samen met Chiel. Hij is best een goede trainer moet ik zeggen. Constant is hij mij aan het motiveren om vooral vol te houden, hihi. En ik moet nog 11 weken, 3 keer per week trainen...t'is nog niet gedaan...

Natuurlijk was het niet moeilijk om mij te motiveren om eerst langs Ocean Terminal te gaan om een echte ren outfit te scoren! Niet zo'n eng kort broekje maar zo'n half lange lycra broek. Het moet wel modieus blijven natuurlijk!

Ook Jesse wilde mij motiveren. Hij bood aan om schoenen te kopen voor mij. Met zo'n chip erin zodat je later op de pc kan zien hoe lang en waar je gerent heb. Maar dit aanbod sloeg ik vriendelijk af. Ik ga m'n best doen, maar als het niet lukt heb ik geen zin om dit m'n hele leven lang te horen, dat hij mij schoenen heeft gegeven die ik niet gebruik. Nee, leer mij Jesse kennen, hihi.


Meer weten hierover? Klik hier!

Als beloning voor dit sportieve afzien zit er een reisje in naar Cambodja, Angkor Wat, begin december. Daar willen de mannen de halve marathon gaan lopen en Bram, Kamilla en ik gaan voor de 5 km. Maar...ik heb net gezien dat er ook een 3 kilometer familie loop is, dus wellicht dat wij dat dan gaan doen. Klinkt in ieder geval meer realistisch! En dichterbij! Ha!

En we steunen gelijk een goed doel! Het inschrijfgeld gaat naar de overlevenden die op landmijnen zijn gestapt. Er is ook een race voor mensen met prothesen! En fiets en rolstoelraces! En wie weet zien we Angelina en Brad nog wel! En dat allemaal op deze geweldige lokatie!Als ik dat zo lees, dan heb ik nog heel veel tijd om me te bedenken...

Ik moet misschien maar eens een tantra bedenken zoiets als....Just do it, just do it, just do it....(klinkt als een one-liner voor een sportmerk!) ....pijn is fijn, pijn is fijn, pijn is fijn...

7 comments:

Familie van Mierlo said...

Wow Ans,

Ik ben trots op je!! En ik weet zeker dat je het gaat halen (3 km of 5 maken mij niet uit)!! En mocht je Brad zien, maak je dan een mooie foto voor me :)

XXX

Joni said...

Hoi Ans,
Zou wel knap zijn!
Wij zijn afgehaakt om zelfs maar te gaan oefenen voor de Dijkenloop:P Wie weet volgend jaar..
Groetjes Joni

Fiona Teeuw said...

"Power-woman" noemen ze je hier in Duitsland. (Engels woorden vinden ze prachtig!)En met Chiel als personalcoach gaat het vast lukken. Vele jaren geleden was het zijn job om mensen te trainen/ begeleiden. Met een reisje Cambodja in het vooruitzicht gaat het je vast lukken.

ARLENE VOOGD said...

Sportieveling!Van wie hebben jullie dat toch,Lody en jij dat sportieve?Die genen heb ik niet.
:)

Yvon said...

Enne....heb je een foto van jezelf in je nieuwe sportieve outfit??
Ik zal je mentaal ondersteunen vanuit Nl;-))
Helemaal super hoor, dat je dit doet!!

You go girl!!

Liefs, Yvon

lau_dem said...

Nou die genen heb ik in elk geval gauw weer door gegeven hoor!!! Maar petje af dat jullie dit gaan doen!!!

Dikke kus

Simone

Lody said...

Jazeker, maar ik voel wel zeker de druk om het van de rest over te nemen :). Nee Ans laat ze maar kletsen maar voorlopig ga je het toch doen! Heel veel succes met de training en die 5 km daar lach je straks gewoon om.....

Ben trots op je.
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails