Sunday, August 02, 2009

Happy Birthday to Linn!

1 augustus 1986.

Precies 23 jaar geleden lag ik in mijn zwempak achter in de tuin te wachten op de dingen die zouden gaan komen. Het was erg warm in NL en specifiek in Steenwijk. Chiel was nog op de kazerne in Havelte maar kon elk moment thuis komen. Arlene liep al rond in huis met Ben en Remy die 3 en 5 jaar oud waren! We waren allemaal in volle afwachting van de nieuwe baby die geboren kon worden!

Die nacht op 2 augustus werd om 2 uur precies, Linn geboren! Een prachtig meisje met een volle bos haar. Iedereen was super trots! We moesten helaas nog wel na de geboorte naar het ziekenhuis omdat het met mij nog niet zo goed ging maar later die dag kwamen Linn en ik terug per ambulance naar ons huis in Steenwijk, waar iedereen stond te wachten.


Linn 2 jaar oud! Ik weet dat ik hier in HK ergens een foto moet hebben van Linn toen ze net geboren was, maar helaas...kan hem niet meer vinden.

En nu is kleine Linn al 23 jaar geworden! How time flies!


Vandaag gaan we helaas zonder Martijn, die trouwens op dit moment aan de telefoon zit met Linn, haar verjaardag vieren. Straks om 12 uur dimsummen, dan gaan we de cadeautjes kopen, daarna een footmassage en vanavond gaan we met Bram, Kamilla, Jesse en Crystal en wij met z'n allen lekker eten bij Heaven on Earth.

Gisteren zijn we trouwens een dagje naar Cheung Chau Island geweest. De "hot weather warning" die was afgegeven door de Hong Kong Observatory klopte! Het was bloedje heet en de zuid chinese zee had meer weg van een heet bad dan dat het verkoeling bracht. We zijn allemaal rood verbrand en we zijn op tijd naar bed gegaan omdat we zo "rozig" waren.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails