Friday, August 07, 2009

Bye bye Lody


We zijn net terug van de Airport Expres. We hebben Lody net uitgezwaaid en nu is ze op weg terug naar NL. Morgenochtend half negen nederlandse tijd komt ze aan.

Afscheid nemen sucks. Echt waar. Maar terug kijkend op de laatste 3 weken kunnen we niet anders zeggen dan dat we een fijne tijd hebben gehad. Maar na 3 weken wil je gewoon in je eigen bed liggen en op je eigen bank hangen. Heel begrijpelijk. Ik wil m'n eigen plekje op de bank ook terug!

Het was misschien niet zoals de vorige vakanties waarin we elke dag bezienswaardigheden gingen bezoeken, nu was het meer relaxed. We zaten meer thuis, bij het zwembad, af en toe shoppen, wat dingetjes bezoeken en niet te vergeten de 5 dagen Kuala Lumpur!

Gisteravond hebben we nog met z'n allen gegeten bij de Vietnamees, stukje gelopen over de boulevard en bij Spasso een drankje genomen. Thuis nog even bij komen in de airco van de klamme hitte en toen ging Lody alvast naar bed. Helaas werd ze later bruut verstoord in haar nachtslaap vanwege een telefoontje van zus Andree. Maar het was wel weer leuk nieuws. Neef Ron uit de USA wil op bezoek komen bij Lody in Tiel!

Vanmorgen was ze al vroeg wakker en nadat we haar kamertje leeg hadden gemaakt is ze naar het zwembad gegaan waar ze de hele morgen heeft gehangen om nog even bij te bruinen. Vanmiddag na de dimsum hebben we haar koffer ingepakt en stond alles klaar voor vertrek. Nog een pizzaatje en toen was het tijd om weg te gaan. En nu is ze weg...
Wij en Therasita zullen haar erg missen! Therasita kreeg alle spullen die niet meer in de koffer paste!

3 comments:

Fiona Teeuw said...

Ja Ans, hoewel er momenteel veel familie in HK rond loopt mis je haar dan toch even. Maar morgenochtend gaat het (drukke) leven gewoon weer verder.
En het wordt nu aftellen naar de vakantie!?
Groetjes uit een tropisch warm Bonn.

Anonymous said...

net terug uit Dalfsen waar Jos en Irma de 10 kilometer hebben gelopen irma persde er nog een sprint eruit en Jos kwam even later over de finish
zelf heb ik gisteren 145km en vandaag 135km gefietst dus weer een paar sportive berichten uit Hardenberg en Ommen

Jan en Jantina Hardenberg

Lody said...

Ja het was zeker een andere vakantie maar absoluut fantastisch.Ik heb er heel erg van genoten. Nogmaals hartelijk dank voor alles. Vanmorgen landde mijn vliegtuig om 8.30 uur in Dusseldorf en daar werd ik dubbel verrast. Danielle, Marien en Jacques stonden aan de gate om mij op te halen. Kan niet beter toch!!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails