Thursday, August 06, 2009

Die ganze familie


Gisteren was de eerste echte dag dat iedereen er was. We hadden met Remy en Rachida afgesproken dat we ze laat in de middag zouden ontmoeten want natuurlijk wilden ze eerst bijkomen van de lange reis.

We zijn met de rest naar Wang Tai Sin gegaan om de grote tempel te bezoeken maar helaas zagen we bij aankomst dat er flink verbouwd werd. Helaas. De grote tempelhal was niet eens te bezichten vanwege de stellages. Maar ach, we hadden nog 5 andere tot onze beschikking. Zoals altijd een bosje wierook aangestoken en toen de Good Wish Garden in. Ik heb nog een leuk dingetje gehaald voor Amanda!

Op de terug weg zijn we naar het hotel gegaan om Remy en rachida op te halen voor een drankje op Knutsfort Terrace. We stonden nog maar naar net buiten of de hemel brak open! Gedver! Regen, regen en nog eens regen en dus van pure ellende maar weer een winkel ingelopen om een nieuwe voorraad parapluus te kopen. Joni zag haar kans waar. Terwijl de rest op zoek was naar parapluus zag zij nog net uit haar ooghoeken wat t-shirtjes liggen! En natuurlijk konden ze daar niet blijven liggen en moesten ze met Joni mee.

Bij Wildfire onder het afdak aan een verkoelend drankje want ook al regende het pijpenstelen, de hitte was er nog steeds! Een paar pizza's erbij als snack en rond 6 uur liepen wij naar huis. Chiel zou om 8 uur thuiskomen uit China (wat natuurlijk toch later werd) en we wilden allemaal droge kleding aandoen. De jongens en Rachida zijn nog even gebleven om bij te praten.

Terwijl we naar buiten liepen om te gaan eten bij Koh-i-nor begon het weer super hard te regenen. In optocht met 8 man tegen de gevel aangedrukt zijn we bij de buurman aangekomen en we hebben daar ontzettend lekker en veel te veel gegeten.

Thuis aan de koffie, met de Wii gespeeld en naar bed. Straks komen de hotelgasten weer aan en gaan de mannen met de pc aan de slag en de meiden gaan shoppen. Rachida werd al helemaal hebberig van alles wat ze zag.

En die vervelende typhoon Goni, die wil maar niet verdwijnen. En er komt weer een ander aan alhoewel de laatste nog lekker ergens bij Japan zit. Er is geen harde wind maar we zitten nog steeds in de regenband die altijd na zo'n typhoon komt. Ik hoop dat het weer binnenkort opklaart... ik kan geen regen meer zien!!

En vandaag is het Lody's hele laatste dag in Hong Kong. Ze heeft het prima naar de zin hier maar stiekum mist ze toch wel Danielle en Jan Willem die zie nu al een tijdje niet heeft gezien. En ze mist haar vrienden die ook allemaal op vakantie waren en nu weer terug in NL zijn. Al met al kijkt ze er nu vreselijk naar uit om morgenavond in het vliegtuig te kunnen stappen richting NL.

3 comments:

Anonymous said...

Da's zeker waar. En een ander niet met name te noemen persoon zeker ook, maar die weet het zelf wel!!!!!. Vandaag ga ik nog even kijken of ik ook nog iets kan scoren met het shoppen. Je weet het nooit toch. Ik heb een fantastische vakantie gehad hier. En dank aan allen voor de gezelligheid en de warmte.

Lody

Kristel said...

Oh wat lief, Lody, je bedoelt mij natuurlijk, ;-p
(Grapje!)
Voor morgenavond een goede en veilige terugvlucht toegewenst! Ik heb genoten van alle verhalen en foto's en blijf de weblog zeker volgen, heel leuk om te lezen!!

groetjes, Kristel

Sanne said...

Hoi Ans, het ziet er gezellig uit. En wat zijn je kinderen trouwens allemaal goed gelukt!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails