Saturday, October 24, 2009

Een nieuwe dag met nieuwe kansen.

Ik voel me een stuk beter. Langzaam maar zeker merk ik dat de bijholten weer in hun oude doen komen. De koorts is gezakt en het hoesten wordt minder. Ik ben erg blij dat het ergste achter de rug is.

Ik voelde me zelfs zo goed, dat ik vanmorgen met Chiel de boulevard weer ben opgegaan. Ik heb weer gelopen en het ritme van mijn loopschema weer opgepakt, 2 maal 8 minuten en 2 maal 3 minuten. En het ging goed! Ik heb er ook nog een stukje van 5 minuten aan vast geknoopt en samen met Chiel er een eindsprintje uitgeperst. Lekker. Ik ben weer trots op mezelf.

Gisteravond hebben Chiel en ik echt ZA-LIG gegeten bij een ienieminie chinees tentje op Ashley road. Althans zo zag het eruit van de buitenkant. Binnen was de tent vele malen groter dan ik voor mogelijk hield. En sinds jaren heb ik weer o.a. lemon chicken gegeten! Super klaargemaakt en spot goedkoop. Dit tentje houden we erin!

Totaal voldaan van de maaltijd zijn we de HMV ingedoken en we hebben een stapeltje dvd's gescoord. Dus daarna was het hangen op de bank, wijntje voor Chiel, colaatje voor mij, filmpje erin en niets gedaan.

Straks gaan we de helft van het Duitse gezelschap ophalen voor een lunch. Ze vliegen vanavond terug. De andere helft is gisternacht met spoed terug gevlogen naar huis omdat haar moeder ernstig ziek was geworden. En vanavond halen we John en Hildegard op! Gezellig!

2 comments:

irma said...

Gelukkig voel je je weer wat beter. Super zeg dat je het schema zo weer hebt opgepakt. Top! Volgens mij gaat het een halve marathon worden in December. Ankor Wat.. here comes Ans!

Ans said...

hahaha I wish!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails