Saturday, October 17, 2009

Nog steeds ziek

De afgelopen week ben ik flink ziek geweest. Ben nog steeds niet de oude. De tissues zijn niet aan te slepen en ik heb onderhand de fabriek van de panadol flink gesponsord. Ik zit nog steeds met m'n hoofd in de wolken lijkt het wel. Mijn oren klappen steeds dicht, mijn neus verstopt en mijn ogen zijn wazig, en het is mistig in m'n hoofd. Maar het gaat elke dag een beetje beter. Gewoon kalm aan doen.

Alhoewel...

Van de week ben ik op dinsdag eerst met Liesbeth op stap geweest in Mongkok. Maar op 3 uur kon ik niet meer. We zijn toen naar huis gegaan en ik ben gelijk op bed gaan liggen. Maar de volgende dag stond de vrouw van een klant al op mij te wachten in haar hotellobby. We zijn naar Stanleymarket geweest en daarna hebben we op het dak van Elements wat gedronken en de mannen kwamen rechtstreeks vanuit China ook daar heen. Het was heel gezellig maar 's avonds was ik wederom pap op.

De volgende morgen kwam er weer niets van om op bed te blijven liggen omdat deze keer er monteurs zouden komen voor mijn airco. De airco lekt nog steeds en ik kan hem dus nog steeds niet gebruiken. Ze hebben wel het balkonnetje waar alle airco's op staan schoon gemaakt en terwijl ze daar mee bezig hebben ze de marmeren vensterbank gebroken. Fijn. Dus maandagmorgen staan ze er weer maar dan om de vensterbank weer te maken. De airco blijkt echt kapot te zijn (goh?! Echt?!) en er is een nieuwe besteld. Je zal zien dat die natuurlijk dinsdagmorgen gebracht gaat worden. En woensdagmorgen staat Micah voor de deur omdat Cynthia en Michael gaan verhuizen. Ik hoop echt dat ik dan weer ben opgeknapt anders moet ik het babysitten afzeggen. Ik wil Micah niet aansteken natuurlijk.

En ik zag van de week op tv een reclamefilmpje van een Filipijns zangeresje bij Oprah. Ze is/was een huis/tuin- en keuken zangeresje. Oprah startte haar eigen "Britain's got talent" showtje en daar kwam de 16 jarige dame die amper 1.50 lang is zingen. Ze deed het zo goed dat Oprah aan David Foster vroeg om iets met haar te doen. Ze heeft nu een single gemaakt en heeft deze single live gezongen bij Oprah. Kippevel. Echt waar. Ik kan dat filmpje niet insluiten op mijn blog maar ik geef wel de link. Klik hier. Je moet het echt bekijken. Ik zat met tranen van ontroering achter mijn pc.

2 comments:

Fiona Teeuw said...

Dat noemt zich met Pensioen! Jouw agenda staat gelijk aan een fulltime job. Hopelijk brengt dit weekend wat rust. Zodat het babysitten woensdag gewoon door kan gaan. En ja, ook ik had de rillingen over mijn lijf van Charice. Die meid kan echt prachtig zingen.

Sanne said...

Beterschap!!!! & Hou je taai.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails