Monday, October 12, 2009

Jetlag en snotterig

Ik zag vanmorgen op CNN hoe die supertyfoon die richting Hainan gaat, nog steeds zo'n beetje heel zuid-oost Aziƫ in zijn greep houdt. Toen we gistermorgen aankwamen in Hong Kong was het lekker warm (29 graden) maar van dat druilerige weer. En later op de middag begon het ook hard te waaien en harder te regenen. Echt van dat herfstweer. Volgens de mevrouw van CNN is het tot en met woensdag van dit weer omdat we de regenbanden die rondom die tyfoon zitten over krijgen. Maar vanaf donderdag is het weer 30 graden en zonnig! We zullen zien...

Vannacht zat Chiel weer lekker voor de tv. Voetballen kijken. Hij kon maar niet in slaap komen. Ik, degene die lijdt aan slapeloosheid, ging naar bed om half 11 en ik sliep door tot vanmorgen 8 uur! Wat lekker! Maar bij het ontwaken voelde ik al zo'n rouw kriebeltje achter in de keel...zo'n snufje boven in de neus...en zo'n prikkel tussen de ogen... Ik denk dat ik deze keer last krijg van een griepje. Bah bah.



Maar goed, we hebben daar geen tijd voor, dus ik ben maar gelijk paracetamol gaan slikken. Vanavond komt Berry en de aankomende weken staat de ene na de andere klant op de stoep. En hier en daar zelfs 2 klanten op dezelfde dag! En donderdag ga ik met de vrouw van een klant de stad verkennen.

Nadat Chiel was vertrokken naar kantoor, ben ik gaan rennen. 2 keer 10 minuten en 2 keer 3 minuten. En ik heb het weer gedaan. Geen gesjoemel, geen seconde van de tijd afgesnoept, gewoon gedaan! Al zeg ik het zelf, ik ben reuze trots op mezelf. Het was ook lekker lopen; geen zon, windje en weinig mensen op de boulevard.

Toen ik weer kant en klaar op de bank zat, ben ik maar eens gaan kijken of de Pinnacle ons probleem met de airco's konden oplossen. De dag van vertrek naar NL, liep het water langs de muren en zonder airco is het gewoon niet uit te houden. Binnen een uur stonden de heren op een ladder bij mij in de huiskamer. Natuurlijk kreeg ik weer te horen dat de airco's vies waren, dat we die dingen moesten schoonhouden bla bla bla. Maar toen die gast de kappen eraf haalde bleek dat er niets vies was! Ze hebben wat gedaan en na 15 minuten stonden de heren weer buiten. Binnenkort komen ze de buiten-elementen weer schoonmaken omdat er zo'n 50 duiven de uitlaat hebben geblokkeerd. Maar dat kon niet vandaag. Helaas liep het water even later weer langs de muren. En nou zit ik te wachten tot ze weer aanbellen...zonder airco...dus het is weer te heet in huis...

1 comment:

Lody said...

Hoi hoi,

Beterschap hoor! En ondanks de verkoudheid toch nog weer gelopen! Super knap van je.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails