Thursday, October 08, 2009

Home alone

Gisteravond kwam Joni langs en ze bleef een nachtje slapen. Heel leuk om onze 'pleegdochter voor de vakantie periode' weer te zien. Ze zat weer ouderwets op de bank met Linn en 's avonds weer net als toen met z'n tweetjes in het grote bed. Vanmorgen stapten ze samen op de bus naar Nijmegen. Joni ging weer naar huis en Linn naar school.

Ben was ondertussen al naar z'n werk gegaan en Chiel liep even later het huis uit. (we zijn eerst wel gaan hardlopen trouwens!) Hij ging eerst naar Barneveld en daarna richting Zaandam. En ik zat dus vandaag mooi in m'n eentje. Beetje gehangen, beetje tv gekeken, de tuin geharkt, wat gelopen door het dorp.

Om half zeven kwam Chiel weer thuis en toen konden we gelijk weer de auto in. We zouden gaan eten met Berry en Karin. In Nijkerk! Lekker dicht bij huis...Gelukkig geen files maar de regen kwam met bakken uit de hemel vallen. We moesten zijn bij Salentijn. Een prachtig restaurant en we hebben ook heerlijk gegeten. Het was ook weer erg leuk om Karin weer even te zien. Berry zien we volgende week ook weer maar dan in HK. Kleine wereld...

2 comments:

Gaby said...

Hallo Ans,kzou nog ff m'n email doorgeven geebsje@gmail.com
Gaan jullie van het weekend weer terug naar HK?greets for all,Gaby

Fiona Teeuw said...

Ans en Giel, nog even genieten van de laatste 2 dagen NL. Voor zondag een prettige vlucht terug toegewenst. En bedenk je het is zo weer kerstmis!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails