Sunday, October 11, 2009

Weer terug in HK

We zijn er weer. Na een dramatisch slechte reis, helaas geen upgrade, kwamen we weer aan in een warm maar regenachtig Hong Kong.

De reis op zich was prima. Geen turbulentie en zo. Maar wie die klere stoelen heeft bedacht in dat vliegtuig van Cathay, die moeten ze gelijk ontslaan! Bagger!!
Je zit namelijk op een binnenstoel die gemonteerd is op een buitenstoel. De buitenstoel blijft staan en de binnenstoel schuift naar onderen als je in de "slaapstand" wil zitten. Je leuning gaat dus niet naar achteren. Met gevolg dat je knieën richting je oren zitten en klemvast tegen de buitenstoel van je voorganger. Afschuwelijk. We hebben allebei ook geen oog dicht gedaan. Bij thuiskomst zijn we eerst naar bed gegaan want we waren kapot.

Om 1 uur zaten we alweer aan het buffet bij Spasso met Jos en Jesse. En ineens kwamen Michael, Cynthia en Micah onverwachts de bocht om. We hebben heerlijk gehangen met z'n allen op de bank bij Spasso. Wel gevaarlijk want mijn ogen vielen zowat dicht, maar kleine Micah heeft me aardig bezig gehouden. Ik ga trouwens volgende week babysitten! Ze gaan verhuizen naar Hung Hom en ik mag Micah een dagje bij me houden. Leuk!

Straks gaat Chiel nog hardrennen met de mannen. Ik niet. Ik trek het niet. Morgen ben ik weer aan de beurt. En daarna nog een hapje eten en dan vroeg naar bed! Morgen zal ik foto's uploaden van de vakantie in NL. Dat lukt nou echt niet...

6 comments:

Lody said...

Hallo lieverds,

Tja, het kan niet altijd meezitten hè. Maar nu weten jullie wel weer hoe een normale sterveling zich voelt na een vleigreis. Bagger dus!!

Ga maar lekker bijkomen en geniet van het goede weer!

Dikke kus, Lody

ARLENE VOOGD said...

Welkom thuis!
Helaas heb je moeten afzien maar ach dat ben je zo weer vergeten,lekker vroeg naar bed en dan ben je weer het vrouwtje!
Liefs je zus

simone said...

Jammer dat de luxe van een up-grade er deze keer niet in zat. Maar vanavond dan maar met de kippen op stok!! En dan...... morgen weer gezond op.

Dikke kus

Simone

Sanne said...

Ja het klootjesvolk moet afzien met die stoelen bij Cathay! Weet er alles van :-( Gezellig dat je er weer bent!

Yvon said...

Hoe dan ook, jullie zijn weer veilig geland!! Das altijd het fijnste om te lezen;-))
Rust lekker uit (zover het kan!!) en dan weer terug naar het gewone leven...

Liefs, Yvon

Wytske said...

Gesjellig, je bent er weerl.... :-)
Die stoelen zijn idd SLECHT! Rechtop gaat wel, de eerste keer dat ik erin zat dacht ik zelfs, dit is niet verkeerd! Maar slapen is idd onmogelijk. Die "slaapstand" is een FARCE!
Sterkte met de jet lag.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails