Friday, October 23, 2009

T'is weer helder in m'n hoofd

Vandaag was het weer een prachtige dag. Rond de 28 graden, zonnig en de luchtvochtigheid op een normaal peil. Ik gooide vanmorgen gelijk de ramen op toen ik opstond en het briesje wat door het huis waaide was heerlijk. En ik voelde me stukken beter dan gisteren.

Kopje koffie en een warm croissantje met een plak Old Amsterdammer erop, (digitaal) krantje erbij, en ik hoefde helemaal niets! Heerlijk. Ik heb wat gerommeld in huis. Uitgebreid onder de douche gegaan en rond een uurtje of 11 ben ik langzaam naar de bank gelopen. Het voelde zo lekker, dat ik mezelf eerst maar eens getrakteerd heb op een cappuccino bij Spasso. Altijd gezellig.

1 Kopje werd snel 2 kopjes en de manager kwam langs met een bordje kleine gebakjes helemaal voor mij alleen! Hij had eerst een glas prosecco aangeboden maar dat had ik vriendelijk afgeslagen. En aan het eind hoefde ik niet eens te betalen. "On the house!", lachte hij. Wat een scheetje.

Chiel belde op om 7 uur dat hij bijna in HK was met onze Duitse vrienden. Mooi op tijd en nadat Jos met mij had afgesproken om mee te eten ben ik richting Knutsfort Terrace gelopen. Lekker eten bij de Chinees. Het was weer supergezellig. We hebben gelachen en ze genoten van alle kleine Chinese hapjes die op tafel stonden. Zelfs de man die geen vis lustte ging totaal overstag toen hij de vis proefde bij Heaven on Earth. "Aber ja...das ist ja herlich!" Zo zie je maar. Gewoon proeven.

Chiel blijft morgen in HK werken. De gasten gaan naar Guangzhou voor de fair en Justin vangt ze op na de grens. Park'nShop komt morgen ook weer de boodschappen brengen dus das ook fijn geregeld, de airco is nog steeds niet vervangen (zucht), Therasita heeft alles weer spik en span schoon gemaakt en het leukste is dat van het weekend bezoek krijgen van John en Hildegard! En maandag komen Rita en Jos ook weer! Gezellig!

En ik? Ik voel me steeds beter. Een dagje rust heeft wonderen gedaan! En het paardenmiddel van de dokter ook!

1 comment:

irma said...

Hey Ans..

Gelukkig dat je je weer een beetje beter voelt! Weer flink gaan hardlopen??

Groetjes!
Irma

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails