Sunday, October 25, 2009

John en Hildegard

Chiel is alweer aan het hardlopen samen met Jesse. Heel sportief. En dat geeft mij mooi even tijd om vlug een stukje te schrijven voordat we John en Hildegard weer ontmoeten.



Gistermiddag hebben we eerst nog geluncht met onze Duitse klanten. We hadden een dimsum lunch in gedachten, maar Michael was nog steeds ziek en wilde eigenlijk alleen maar een stukje droog brood. Nou dat mag ook. We zijn maar naar Spasso gelopen en daar kreeg hij een heel bord vol met droog brood maar met een Prosecco van het huis, hihi.



Beetje rond gelopen in het winkelcentrum en toen namen we afscheid van deze gezellige mensen. Zij namen het vliegtuig naar huis en wij zijn naar huis gelopen om ons even op te frissen voor het volgende bezoekje. En heel Canton road stond vol met pompoenen voor Halloween! Erg leuk.



Om 7 uur de taxi weer genomen naar Sheung Wan waar Hildegard en John in een hotel zaten. Ze stonden al buiten toen wij met de Chinese uitvoering van Michael Shumacher aan kwamen scheuren. Gelijk in de taxi gestapt naar the Pawn waar we een tafeltje hadden besteld.



Jesse zou wat later komen en dus vroeg ik aan de dame of er een bord extra aan tafel gedekt kon worden. Nou dat bleek niet zo makkelijk te zijn als dat ik dacht! We moesten volgens haar 2 uur wachten voordat we dan mochten eten vanwege een extra tafel die aan ons tafeltje gezet moest worden. Je begrijpt miss Joanna was niet blij, maar achteraf bleek dat alle commotie helemaal niet nodig was geweest.



We kregen allemaal kleine hapjes van het huis omdat we moesten wachten en i.p.v. 8 uur kregen we toch een tafel om 8.30. Eind goed al goed. We hebben ontzettend gelachen, heerlijk gegeten en daarna zijn we naar Annie gegaan om nog een drankje te doen. Het was zo gezellig en het was net of John en Hildegard hier gisteren nog voor het laatst waren.

Straks gaan we naar Sai Kung om te hangen in een bankje met een glaasje witte wijn en te genieten van lekker vers seafood. Yammie.

1 comment:

Fiona Teeuw said...

Ik weet dat HK wat voor loopt in de tijd. Maar bij ons het pas op 31 oktober Halloween. :)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails