Monday, October 26, 2009

Seafood en het W-hotel


Heel profi aan het vliegeren...

Om 3 uur zagen we John en Hildegard weer. Breedlachend liepen ze over de Avenue of Stars. Daar zijn we de taxi ingestapt en naar Sai Kung vertrokken.


Vijver met "papieren" bootjes

Het was net of we ergens in een vakantieoord uitstapten. Veel mensen met kinderen en hondjes. Iedereen liet vol trots andere mensen met hun hondjes poseren, kinderen speelden en mannen waren aan het vliegeren. En dan het weer! Het was heerlijk. Niet te warm en een zalig briesje.


Wil iemand met mij op de foto?


Net bij de hondenkapper geweest! Mooie oranje geverfde oortjes en een rood staartje, of zoals het zusje rose oortjes en een lila staartje!

Wij hebben wat rondgelopen, een drankje genomen op een van de terrassen en daarna aangeschoven op die plastic tafeltjes en stoeltjes om seafood te eten. Heerlijk!


Kijken naar de vliegeraars en hondjesNa de maaltijd zijn we weer naar de stad gegaan. Deze keer streken we neer op een terras boven op Elements. Daar hebben we een tijdje gehangen, lekker gekletst en daarna zijn we nog even het W-hotel ingelopen wat ook in Elements zit. John en Hildegard houden van modern dus een bezoekje aan dit hotel mocht niet ontbreken.En vanavond zien we Jos en Rita! Zij zijn vanmorgen vroeg aangekomen in HK. Leuk!


De cocktailbar in het W-hotel

3 comments:

Brigitte Heesmans said...

Hoi Ans, hier je 2008-buurvrouw. Morgen vliegen we naar Hong Kong. Een weekje beurzen en heerlijk rondkijken en genieten. Hopelijk heb je tijd om na een jaar (ja ik weet het) gezellie bij te kletsen.
Groetjes. Brigitte.

Lody said...

Ha Ans,

Heerlijk om te lezen dat je weer "de oude" bent. Gezellig allemaal hoor. Veel plezier met Jos en Rita.

Dikke kus,
Lody

Ans said...

Hallo Brigitte! Wat leuk dat jullie hier naar toe komen! Tuurlijk gaan we bijkletsen. Leuk!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails