Friday, October 16, 2009

Mama Appelsap

Tijdens de vakantie in NL zagen we een stukje "Mama Appelsap". Ik heb me tranen gelachen! Geweldig. En bij gebrek aan energie vanwege 4 dagen rond lopen met dichte neus, hoesten en koorts een makkelijk te vullen blogje.

3 comments:

Anonymous said...

Geniaal!!!! Heb tranen gelachen. Kunt nooit meer "gewoon" naar deze nummers luisteren.

Gaat het weer een beetje of ben je echt compleet gevloerd. Zag dat je van de week ook al weer een keer 's nachts aan het spoken was. Heb toen nog geprobeerd te "kwekken" met je maar lukte niet. Nou lieffie neem nog een lekker vers geperst jus d'orange en geef het de tijd. Ron is nog steeds niet echt opgeknapt, bij is het echt al bijna over, maar klink nog steeds nasaal (nanny-achtig) en wij werden toch echt eind september beroerd. Dus doe aub kalm aan, dan gaat het sneller.

Dikke kus
sIMONE

ARLENE VOOGD said...

Geweldig!Gekke is dat ik zelf wel eens bij liedjes zoiets had van " lijkt wel of....".Maar heel leuk.
Meisje ziek een sgoed uit,wat Simone zegt is echt waar,hier heb ik ook mensen om me heen die heel lang last houden van dat gammele gevoel.
Hou je goed he!
liefs van je zus

Fiona Teeuw said...

Hoi Ans, ook ik ben na een klein weekje weer thuis. Vanmorgen eerst jouw laatste berichtjes doorgelezen. En op YouTube alle "Mama Appelsap" filmpjes bekeken. Egbert keek verbaast van zijn PC op toen ik zo ongeveer onder mijn bureau zakte van het lachen. Erg leuk!
Vanzelfsprekend wens ik je hierbij ook van harte beterschap toe.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails