Thursday, October 28, 2010

Beetje zielig

Ik heb het gehad...Ben er sacherijnig van...Ik lijd aan een chronisch tekort aan slaap! Die verdomde jetlag verpest mijn humeur!! 4 Uur slaap per nacht is te weinig!

Vannacht lukte het weer niet om in slaap te vallen. Pas tegen 4 uur voelde ik iets van vermoeidheid opkomen. Ik ben blijven liggen in bed en werd flink pissig dat Chiel's ademhaling wel rustig en regelmatig was. Hij lag heerlijk te slapen! Waarom hij wel en ik niet?

Om kwart over 8 schrok ik wakker. Chiel liep al gedoucht en wel door het huis want om 9 uur zouden we naar de fysio gaan. Chiel's voet wil maar niet beter worden en hij krijgt er steeds meer last van. Dus hoog tijd om dokter Benji eens op te zoeken. Het liefste was ik in bed gebleven met mijn bloeddoorlopen halfopen ogen maar  ik had beloofd om mee te gaan en hopelijk kan ik dan vanavond gewoon in slaap vallen op een normale tijd.

Wij dus naar dokter Benji (de man heet Kenji maar goed) beginnen ze pas om kwart voor 10! Potver. Ik had dus langer in bed kunnen blijven liggen...Of we dan terug konden komen. Ook goed. Ik heb me slaapwandelend gesleept naar de Illy coffee shop en daar hebben we eerst maar een bakkie genomen. Toen weer terug naar de fysio. Chiel werd meegenomen achter een gordijn en ik zat te knikkebollen op een te klein en te hard bankje in de wachtkamer.

Na een goed halfuur werd ik opgehaald door dokter Patrick. (Benji was er niet.) Ik mocht gezellig naast Chiel zitten terwijl hij eerst van die elektroden op zijn voet kreeg voor 10 minuten, toen 10 minuten koelen en daarna kreeg hij nog een massage. Hij voelde zich echt zielig dus mentale steun van mijn kant zou fijn zijn. Maar ik voelde me ook zielig dus dat werkte tegengesteld. Maar goed.

Hij moet nu a.s. maandag naar de collega van dokter Patrick. Dan wordt er een foto gemaakt want Patrick is bang dat er ergens een haarscheurtje zit. Aan de ene kant kan Chiel namelijk wel springen zonder pijn en aan de andere kant kan hij ineens pijn krijgen als hij van de bank opstaat! En de pijn trekt door naar zijn enkel. Voor nu daarom niet hardlopen, niet te veel wandelen en rusten. Zodra hij weer pijn heeft een icepack erop doen. Maandag weten we meer...

Have a nice day!

1 comment:

Mickey said...

allebei zielig :-)

Ik heb net het 6e seizoen van 'Greys Anatomy' gekocht op dvd, ben van plan die eens lekker te gaan bekijken deze manloze dagen. Wil jij ook, zal ik ze aan je doorgeven als ik gekeken heb? Of ben je geen greys fan? Ik dacht dat ik er wel klaar mee was maar in t vliegtuig 2 afleveringen gezien en nu toch wel weer neiuwsgierig :-)

Hoop dat je beter slaapt vanavond!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails