Tuesday, October 05, 2010

Prestatie!

Ik ben zooooo blij! Trots op mezelf!

Als ik het zou kunnen...
...dan had ik op mijn handen gelopen, gezongen van de daken en back flips gesprongen. Dan was ik op de rug geklommen van een olifant die was versierd met pluimen en prachtige gekleurde kleden, dan had ik de plaatselijke harmonie gevraagd om mij te vergezellen, dan was ik met trompetgeschal de straat ingelopen, dan had ik duizenden geurenden rozenblaadjes uitgestrooid voor mijn voordeur, dan had ik een enorme pijl met flikkerende lichtjes boven de voordeur laten installeren, dan had ik alle bewoners aan de Hooistraat buiten laten staan en laten juigen...

Waarom?!

Omdat ik, Ans Honig, vanmorgen vroeg heb hardgelopen. En niet zomaar, oh nee! Ik heb mijn gehele rondje van Druten naar Afferden, over de dijk, in 1 keer uitgelopen!! 55 Minuten achter elkaar, zonder ook maar 1 keer gestopt of gewandeld te hebben!! En dat allemaal zonder doping of bloedtransfusies! En dat, beste mensen, noemen wij nou een sportieve prestatie!!

Vanavond als Chiel thuis is gaan we even kijken hoe veel kilometers ik nou gelopen heb en neem van mij aan dat de uitkomst zeker genoemd gaat worden in de volgende post!


Have a nice day!

2 comments:

Mickey said...

jémig wat GOED!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

maar is er wel een dopingcontrole geweest misschien vinden ze toch iets dan.maar zo door gaan en op naar Parijs


Jan en Jantina Hardenberg

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails