Sunday, October 24, 2010

Naar...heel naar...

Vandaag alweer zo'n hele vervelende dag gehad...

Vannacht (weer) geen meter kunnen slapen. Chiel zat al op de bank tv te kijken toen ik om 3 uur vannacht wakker werd van een knorrende maag. Plakje ontbijtkoek gegeten, kopje thee gedronken en om 6 uur vanmorgen toch weer naar bed gegaan. Natuurlijk was ik daarna niet wakker te krijgen...Chiel moest me echt wakker schudden om 11 uur omdat we om 12 uur hadden afgesproken met Mickey en Jaap.

Na een kwartier als een zombie rechtop te hebben gezeten ging het beter. Onder de douche de slaap uit de ogen gewreven, aangekleed en precies om 12 uur kwamen we de lift uit. Mickey en Jaap zaten er al en toen op weg naar Lamma Island.


Het was zalig! Het vakantiegevoel sloop binnen. Bootje op, bootje af. Zonnetje en een superweertje! Heerlijk gegeten bij Lamma Hilton. We zagen de visjes zwemmen in het water vanaf het terrasje en na verloop van tijd kachelden we opnieuw naar de ferry om door te varen naar Aberdeen.


Ik zag trouwens een oud vrouwtje op hetzelfde bankje zitten die ik 5 jaar eerder op de foto had gezet! Wat grappig. Toen dacht ik al dat ze 101 jaar oud was dus kan je nagaan!
November 2005, mevrouw met rieten hoed in de hand...

Oktober 2010, kijk eens wie er rechts zit?
In Aberdeen aangekomen, stapten we van de boot af om gelijk weer op een andere boot te stappen. Deze tocht ging door de haven naar het Jumbo Restaurant.


Die restaurants daar kan je gewoon vergeten maar het Top Deck is geweldig. Lekker hangen op zo'n lounge bank met een gekoeld wit wijntje, wat wil een mens nog meer?


We hebben daar een paar uur gezeten. Niets doen. Beetje kletsen en hangen en vooral bootjes kijken. En daar komen wat gigantische boten voorbij! Enig.



Pas toen de zon was ondergaan en de bediening niet meer is top conditie was, zijn we op het volgende bootje gestapt naar de taxi standplaats. Taxi in en op naar onze kant. Eerst de McDonalds in voor een vette hap en toen naar huis.



Morgen krijg ik de pest-controle op bezoek (service van de Pinnacle) en daarna op stap met Jesse en later gaan we lunchen met Chiel.

En dan krijg ik nog steeds vragen zoals 'wat doe je nou dan zo'n hele dag in HK?'....Nou dit dus!
Have a nice day!

2 comments:

Joke80 said...

Enjoying life is our biggest mission on earth, it's an art!! :) :) :)

Arlene said...

Het is echt afzien he daar in Hongkong,snap niet dat je het volhoudt!TSSSSSSSSS :)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails