Thursday, October 14, 2010

Een jarige zoon!

De tijd vliegt voorbij! Zo sta je op Schiphol te klappertanden, zo ben je al over de helft van je vakantie. Gelukkig staat de volgende trip al gepland dus alles waar we nu niet aan toekomen wordt doorgeschoven naar december.

Maandag:
Nog bezoek gehad van Lody die bij ons in de buurt moest zijn. Lekker bijgekomen op de bank, koffie gedronken en een tripje naar het tuincentrum waar de kerstballen al klaar lagen. Heerlijk!

Dinsdag:
Bezoek van Mickey en Fiona! Hoe grappig is dat! Normaal zitten Mickey en ik bij de Illy op Modyroad aan de koffie, maar nu zat ze bij mij op de bank! En Fiona die Mickey kende van haar blog, reed vanuit Bonn waar ze tegenwoordig woont naar Druten. (Fiona heeft in Harderwijk naast ons gewoond...) Wat een kleine wereld! Gezellig geluncht en gebabbeld en rond 3 uur ging iedereen weer de auto in om de files voor te zijn.


Woensdag:
Verjaardag van Remy! 29 Herfsten oud. De tijd vliegt echt! Vrijdagavond komt hij nog gezellig even naar Druten maar nu zit hij in de kroeg met vrienden in Utrecht zijn verjaardag te vieren.


En wij? Wij hebben met Yvon en Mari gegeten om ze enorm te bedanken voor alle moeite die ze hebben gestoken in onze achtertuin!



Have a nice day!

2 comments:

Fiona Teeuw said...

Na een paar drukke, maar oh zo gezellige dagen in NL zijn we weer thuis. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en goede zorgen. Het was super om jou weer, en Mickey voor de eerste keer, te ontmoeten. Blogvolgers zijn - op den duur - geen vreemden meer voor elkaar. Nog een paar prettige dagen in NL.

Mickey said...

Ik vond het ook helemaal leuk en eigenlijk helemaal niet gek maar juist heerlijk 'thuis' en vertrouwd om je ook hier te zien!

Tot volgende week weer in the Pinnacle...

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails