Wednesday, October 27, 2010

Van alles wat

We zijn vandaag precies een week thuis. Alles gaat z'n gangetje maar alleen met die jetlag wil het niet echt lukken. Ik zit nog steeds 's nachts klaar wakker te wezen en overdag overvalt de slaap. Ik geef er niet aan toe maar het is wel erg lastig.

Verder zakt het kwik hier flink. Was het vorige week bij aankomst nog 28 graden, vandaag en de rest van de week is de maximum temperatuur zo'n 22 graden. Vanmorgen 17! Chiel wilde gelijk profiteren van deze Hollandse temperaturen en een flink eind rennen maar hij kwam weer thuis met een pijnlijke voet. Niet goed dus...nog langer rust houden dan maar.

Gisteren hebben we Jos (uit zuiderlijk Nederland!) weer gezien. Hij is hier voor 2 dagen om de beurs te bezoeken met wat collega's. Helaas was Rita thuis gebleven, snik. Wij hebben ze opgehaald uit het hotel en zijn lekker Chinees gaan eten met z'n allen. Heel gezellig. Vanavond weer! Maar dan Thai's...

De reis naar Cambodja is geregeld. Tickets zijn binnen en ons hotel in Siem Reap is geboekt. Van 2 tot 6 december zijn we er even tussen uit. Jos, Jesse en Pim zijn er dan ook dus dat gaat gezellig worden! Ik moet nodig weer trainen voor mijn 10 kilometer loop maar die ellendige jetlag gooit steeds roet in het eten...

En dan heb ik nog met Jesse naar een potentieel nieuw flatje voor hem gekeken. Dichter bij zijn kantoor. Leuk klein flatje waar wel een hoop aan moet gebeuren maar voor hem perfect. En de lokatie is 'unbeatable' precies tegenover de Yuppie Sauna! Zal mij niet verwonderen als hij gelijk een jaarabonnement neemt, hihi. Ik heb de rol van binnenhuisarchitect op me genomen dus de aankomende weken ben ik van de straat!


Have a nice day!


2 comments:

Mickey said...

assistent binnehuis-architect meldt zich for duty :-)en maakt van gelegenheid gebruik nog wat laatste dingetjes voor eigen stekkie te vinden?!

miss honeybee said...

Gezellig mickey!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails