Monday, October 11, 2010

Zondag in Druten

Na de hele week op toernee te zijn geweest bleven we zondag lekker thuis. Ook niet vervelend. Eindelijk rondlopen in mijn joggingbroek en niets 'moeten'. Heerlijk. Voor Chiel was het voor het eerst dat hij niet aan het werk was of constant aan de telefoon hing. Begrijp me niet verkeerd, iedereen weer zien is geweldig maar een dagje thuis is ook wel lekker!

Dus op zondagmorgen reed hij naar Winsen om naar het voetballen te gaan kijken van Ben en Martijn. Deze keer scoorde Martijn! En natuurlijk een zege voor Olympia met 4-1. Chiel kwam wel vroeger thuis dan ik had verwacht. Het was wel prachtig weer maar KOUD! Verkleumd zat hij later op de bank.

Rond een uurtje of 3 stapte Chiel weer in de auto om Remy op te halen van Station Tiel. Hij is 13 oktober jarig maar deze dag zouden we lekker uit eten gaan bij d'n Optie in Druten. We hebben zijn prachtige foto's bekeken van zijn vakantie in Brazilie waar hij slechts 6 weken heeft rond getrokken. Het was heel gezellig en Remy was verbaasd en helemaal in zijn nopjes met zijn cadeau! Nu hoort hij er ook bij!

Het eten was trouwens heerlijk bij onze dorpskroeg/restaurant. Lekker aan de spareribs! En Remy werd opgehaald door een vriendinnetje die ook in Druten op bezoek was bij haar familie en zo konden ze samen terug naar Utrecht.

En nu zit ik in m'n eentje thuis. Chiel is net opgehaald door Berry en zij gaan voor 2 dagen naar Polen op zakenbezoek. Tja het leven gaat door...

Have a nice day!
Enhanced by Zemanta

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails